Divočáka srazila dvě auta. Otřepal se a utekl

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Kuriózní srážku osobních vozidel s divočákem, vykradené auto, podvod a také silně opilého řidiče, který nebyl schopen dokončit dechovou zkoušku na alkohol a později u lékaře odmítl odběr krve kvůli náboženským důvodům a strachu z jehel.

Nejen kočky, ale zřejmě i divočáci mají devět životů. Foto: Pixabay

Divočáka srazila dvě auta. Nic se mu nestalo  

ZÁBŘEH, ROVENSKO – Hned dvě auta narazila do divokého prasete, které ve čtvrtek 10. listopadu přebíhalo silnici mezi Zábřehem a Rovenskem. Čuník se skácel k zemi, pak ale vyskočil a vzal nohy na ramena. Oběma překvapeným řidičům zůstala ústa dokořán a škoda za 50 tisíc korun.  

Zloděj řádil v Bludově 

BLUDOV – O více než sedmatřicet tisíc korun přišel muž z Bludova. Peníze mu zloděj ukradl ze zaparkovaného vozu. Auto stálo na pozemku a bylo odemčené. Policie případ šetří pro podezření z trestného činu krádež a porušování domovní svobody.  

Opilý řidič se oháněl vírou a strachem z jehel 

ZÁBŘEH – Šestatřicetiletého řidiče zastavila v neděli 6. listopadu policejní hlídka v Zábřehu. Šofér hned poté, co zastavil, vyběhl z auta a snažil se zmizet. To se mu však nepovedlo. Z řidiče čpěl alkohol, ale dechovou zkoušku nebyl schopen dokončit. U lékaře, kde mělo dojít k odběru krve, se vymlouval na strach z jehel a náboženské důvody. Jeho případem se teď bude zabývat správní úřad. 

Peníze za dům zaplatil, stavby se nedočkal 

RAPOTÍN – Oči pro pláč zbyly staviteli z Rapotína, který si vloni v květnu objednal u firmy ze Svitavska stavbu rodinného domu. Zaplatil za ni zálohu ve výši zhruba dva milióny korun. Dům měl stát do letošního března. Na pozemku však jsou jen základy a firma přestala komunikovat.  

VIDEO: Prohrál peníze v automatech, pak hernu přepadl s nožem v ruce

Policistům se podařilo zadržet sedmatřicetiletého muže z Jesenicka, který ve čtvrtek 27. října přepadl s nožem v ruce tamní hernu. Těsně předtím tam prohrál větší obnos peněz. Lupiče chytili kriminalisté v další herně v Šumperku. Zatkli ho v pondělí 31. října v pravé poledne. Nyní policie zveřejnila podrobnější informace a video z přepadení. Více informací ZDE.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit