Dvě nehody jako přes kopírák

Z POLICEJNÍ LINKY - Co všechno řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, krádeže a bohužel ani tento týden nechybí v policejních svodkách nešťastník, který se nechal napálit přes internet a přišel o balík peněz.

Také za touto bouračkou stojí nepozornost jednoho z řidičů, který přehlédl červenou na semaforu. Foto: PČR

Dvě stejné nehody si vyžádaly tři zraněné

ŠUMPERK – Hned dvě nehody, a obě jako přes kopírák, se odehrály ve středu 28. září na křižovatce ulic Jesenická a Žerotínova v Šumperku. Viníci obou bouraček jeli na červenou a narazili přitom do aut, která byla na hlavní silnici. Nehody si bohužel vyžádaly tři zraněné a škodu za téměř 200 tisíc korun.

Muže okradl spolunocležník 

RAPOTÍN – Za dobrotu, na žebrotu – přesně tohle pořekadlo platí na případ seniora z Rapotína, který u sebe nechal minulý týden přespat šestačtyřicetiletého muže. Ten mu pak z peněženky ukradl 13 tisíc korun a dalších devět stovek, které měl odložené v obýváku. Policie věc řeší kvůli trestnému činu krádež.

Zátah na nepoctivé řidiče 

ŠUMPERK – Minulé pondělí proběhla na Šumpersku policejní akce, která se zaměřila na motoristy. Během dne prověřili policisté 90 šoférů a zjistili 16 přestupků. Nejčastěji šlo o překročení maximální povolené rychlosti, špatný technický stav vozidel a nepoužití bezpečnostních pásů.

Ukradl vše, co mu přišlo pod ruky

ŠUMPERSKO – Věci za čtvrt miliónu korun ukradl zloděj, který vybílil opuštěné stavení na Šumpersku. Odvezl si horské kolo, pultový mrazák, ledničku, pračku, kamna, motorku, náhradní díly na traktor, svářečky, čtyři vrtačky, litinové radiátory a spoustu dalšího železa. V případě dopadení mu hrozí až pět let vězení.

Naletěl podvodníkovi z Ameriky 

ŠUMPERK – O čtyřicet tisíc korun přišel muž, který naletěl podvodníkovi, jenž se vydával za burzovního makléře z Ameriky. Své oběti nakukal, že má na burze uložené peníze, které si musí okamžitě vybrat, jinak bude platit vysoké daně. Důvěřivý muž si pak na jeho pokyn nainstaloval program na vzdálenou správu počítače a otevřel internetové bankovnictví. Tam postupně potvrdil několik plateb v domnění, že mu peníze přicházejí. Ve skutečnosti šly ale opačným směrem.  

Další tragická nehoda na přejezdu v Postřelmově. Řidič nepřežil

POSTŘELMOV – Dvaašedesátiletý řidič zahynul ve čtvrtek 29. září na železničním přejezdu v Postřelmově. Do jeho auta narazil vlak. Jde už o několikátou dopravní nehodu, která se na stejném místě stala. Celý článek ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava