Poznáváte ženu na snímku? Policie hledá důležitou svědkyni

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté? Záhadu vrácené peněženky bez peněz a také dva případy nálezu munice ve volné přírodě. U Drozdovské pily našli turisté dělostřeleckou kouli z období 17. až 18. století!

Snímek z kamery zachycuje ženu, kterou policie hledá coby svědkyni případu. Foto: red

Seniorka přišla o důchod. Policie hledá důležitou svědkyni

MOHELNICE – O celý důchod přišla jednasedmdesátiletá seniorka z Mohelnice. Peníze si vyzvedla na poště a cestou se stavila v místním supermarketu, kde si peněženku zapomněla. Když se do prodejny po chvíli vrátila, už ji tam nenašla. „V informačním koutku se paní dozvěděla, že tam ztracenou peněženku odevzdala nějaká žena s dětmi – bohužel hotovost v ní už nebyla,“ dodala mluvčí šumperské policie Marie Šafářová. Právě po nálezkyni teď policie pátrá – může být totiž důležitým svědkem.

Místo pstruha plaval v potoce granát 

PETROV NAD DESNOU – Rušno bylo v pátek 29. července v Petrově nad Desnou. Do obce zamířili policisté a pyrotechnik. Lidé tam totiž nalezli nevybuchlou munici. Granát se ukrýval na dně potoka. Celý článek ZDE.  

U stanového tábora našli dělovou kouli

ZÁBŘEH – Unikátní nález si z Drozdovské pily odvezl policejní pyrotechnik. Lidé, kteří nedaleko místa stanovali, totiž v zemi objevili podezřelý předmět. Ze zrezivělého železa se nakonec vyklubala dělostřelecká koule z období 17. až 18. století. Ačkoli podle sdělení pyrotechnika by taková munice neměla být nebezpečná, odvezl si ji ke zneškodnění.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava