Lupič ukradl trezor i s penězi

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté? Hlavně různé zlodějiny. V Zábřeze zmizel trezor i s penězi, v Kamenné ukradli nářadí, v Šumperku prázdné láhve od piva a v Hanušovicích si chmaták odnesl 260 metrů kabelu.

Ničema odnesl sejf i s obsahem. Provozovateli pohostinství způsobil škodu za sto tisíc korun. Foto: pčr

Z restaurace zmizel trezor i s penězi 

ZÁBŘEH – Nepříjemné překvapení čekalo na majitele jedné z restaurací v Zábřehu. Když v pondělí 25. července přišel do práce, zjistil, že se do hospody vloupal zloděj a ukradl z ní trezor i s penězi. Pachatel způsobil škodu za téměř 100 tisíc korun.

Zloděj sabotoval veřejné osvětlení

HANUŠOVICE – Kabel v délce 260 metrů ukradl zloděj v Hanušovicích. Vodič odcizil vedle cyklostezky spojující sídliště Na Holbě s čističkou odpadních vod. Kabel měl sloužit k napájení veřejného osvětlení. Jeho krádeží vznikla škoda za 34 tisíc korun.

Kradl prázdné láhve od piva 

ŠUMPERK – Na odhodlaného zaměstnance prodejny s potravinami narazil v úterý 26. července jednadvacetiletý zlodějíček v Šumperku. Když se z obchodu pokoušel ukrást prázdné láhve od piva, nebojácný muž ho chytl za límec a zavolal policii. Ta zloděje zadržela a při jeho lustraci zjistila, že je na něj vydán zatykač. Za krádež mu teď hrozí další dva roky vězení.

Řidič jel moc natěsno

ZÁBŘEH – Bez zranění se obešla nehoda dvou osobáků, která se stala minulý týden v Zábřehu. Řidič citroenu nedobrzdil před ním jedoucí renault a zezadu do něj narazil. Na autech vznikla škoda za 100 tisíc korun, dechové zkoušky byly u obou šoférů negativní. Viník nehody dostal na místě pokutu.  

Kutil přišel o vercajk  

KAMENNÁ – Do dílny v Kamenné se minulý víkend vloupal zloděj. S sebou si odnesl dvě motorové pily, vrtačky, svářečku, vrtací kladivo a notebook – vše v hodnotě 23 tisíc korun.  

Žena srazila srnu 

HRABIŠÍN – Se srnou se srazila řidička VW Caddy na cestě z Hrabišína do Nového Malína. K události došlo 23. července po obědě. Na autě vznikla škoda za 50 tisíc korun, zvíře uhynulo. K podobným nehodám dochází na zmiňovaném úseku často.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava