Vedra mění zvyklosti zlodějů, kradou pivo

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté? Ženu, která zdemolovala pronajatý byt, krádež bečky piva, podvod, dopravní nehody i neukázněné řidiče. Jednoho drzouna bez řidičáku a ještě k tomu opilého zastavila hlídka dva dny po sobě.

Policisté v uplynulých dnech vyšetřovali například podvod, kdy údajný kameník vymámil od pozůstalého devadesát tisíc korun na opravu hrobu. Práci neprovedl a peníze nevrátil. Foto: pčr

Sebral kolečko, naložil sud piva a zmizel 

BOHDÍKOV – Škodu za devatenáct tisíc korun způsobil zloděj, který v nedělí 17. července kradl v Bohdíkově. Z pozemku u domu sebral jízdní kolo, sekeru i stavební kolečko, na které naložil třicetilitrový sud piva a zmizel.

Nájemkyně zdemolovala byt 

ŠUMPERK – Do hledáčku policie se dostala dvaatřicetiletá žena, která měla pronajatý byt v Šumperku. Nájemní smlouva jí skončila letos v lednu, nájemkyně ale z bytu neodešla a bydlela tam až do dubna. Navíc ho zdemolovala – poškodila vchodové i interiérové dveře, umyvadlo, kuchyňskou linku a další vybavení za zhruba 20 tisíc korun.  

Muž měl opravit hrob, místo toho pozůstalého podvedl 

ŠUMPERK – O téměř devadesát tisíc korun přišel sedmdesátiletý senior, který si u řemeslníka objednal rekonstrukci hrobu v Moravičanech. Kameník ale práci neodvedl a peníze nevrátil. Pokud soud uzná pachatele vinným, může podvodník počítat s dvouletým žalářem.     

Muž kašlal na zákon i na policisty 

PETROV NAD DESNOU, SOBOTÍN – Velmi lehkovážně si počínal šestatřicetiletý řidič, kterého policie zastavila v pátek 15. července v Petrově nad Desnou. Šofér nadýchal přes jednu promile a vyšlo také najevo, že mu Okresní soud v Kroměříži zakázal řízení všech vozidel na dobu tří let. Hned druhý den chytli policisté téhož šoféra za volantem znovu – tentokrát v sousedním Sobotíně. Ignorantovi teď hrozí obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a tři roky vězení.  

Nehodu způsobila nepozornost  

RAPOTÍN – Dvě auta bourala v pátek 15. července v Rapotíně. Šofér volva se nevěnoval řízení a narazil do dalšího vozidla BMW, jehož řidič utrpěl při nehodě zranění. Při bouračce vznikla škoda za 180 tisíc korun.  





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava