Šofér po nehodě nadýchal, prý za to mohla srnka

Z POLICEJNÍ LINKY - Podle tiskových výstupů se zdá, že uplynulý týden byl pro policisty pohodový. Svodka hlásí pouze pár dopravních nehod. Kde všude řidiči bourali?

Na autě vznikla škoda za 20 tisíc korun. Řidič i srna, údajný viník nehody, vyvázli bez zranění. Foto: pčr

Opilec zabrzdil až v potoce

KRCHLEBY – Více než jednu a půl promile nadýchal v pondělí 11. července ráno řidič, který boural u Krchleb. Přivolaným policistů řekl, že alkohol požil až po jízdě a k nehodě došlo kvůli srně. Ta mu měla vběhnout do cesty, načež muž strhl volat, vyjel mimo silnici, kde se zastavil až v korytě potoka. Na autě vznikla škoda za 20 tisíc korun, řidič vyvázl bez zranění. Okolnosti bouračky policisté prošetřují.  

Na dálnici bourala čtyři auta 

LOŠTICE – Rovnou čtyři vozidla havarovala na dálnici D35 u Loštic. K události došlo ve středu 13. července. Podle informací policie došlo k nehodě tak, že řidič náklaďáku zezadu narazil do auta s přívěsem. Za ním se pak střetla další dvě vozidla. Vyšetřování nehody komplikovalo provoz na rušné silnici po dobu několika hodin.

Řidič narazil ve spánku do stromu

NOVÝ MALÍN, HRABIŠÍN – V nemocnici skončil řidič Škody Fabia, který havaroval ve středu 13. července mezi Novým Malínem a Hrabišínem. Krátce před jednou hodinou odpoledne ho prý přemohl mikrospánek – řidič přejel do protisměru, vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Zraněného šoféra pak do nemocnice převezla sanitka. Na autě vznikla škoda za 60 tisíc korun.  






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava