Plně obsazená Škodovka bourala u Bratrušova

Z POLICEJNÍ LINKY - Na silnicích zase skřípaly plechy. Jeden řidič nezvládl řízení a dostal smyk, druhý usnul na kruhovém objezdu v Šumperku a třetí přišel o řidičák, když nadýchal 1,2 promile. Hlídce tvrdil, že si dal před jízdou dvě piva. Co dalšího řešili v uplynulých dnech policisté?

Ve Škodovce cestovali čtyři lidé. Bez zranění vyvázl pouze jeden pasažér. Foto: pčr

Neopatrný řidič způsobil zranění sobě i spolujezdcům

BRATRUŠOV – Řidič a dva spolujezdci se zranili v neděli 26. června večer při nehodě octavie mezi Šumperkem a Bratrušovem. Podle policie jel šofér moc rychle, v zatáčce dostal smyk a vyjel do příkopu. Tam se auto odrazilo a přeletělo na druhou stranu silnice do svodidel. Ve voze cestovali celkem čtyři lidé. Škoda se vyšplhala na 60 tisíc korun.

Dal si dvě piva a přišel o řidičák 

LOŠTICE – Smůlu měl v pátek 1. července devětadvacetiletý řidič z Orlickoústecka. V Lošticích ho zastavila policejní hlídka, která mu naměřila 1,2 promile alkoholu v dechu. Muž se přiznal, že si dal před jízdou dvě piva. Na místě přišel o řidičský průkaz a teď mu ještě hrozí jeden rok vězení. Dopustil se totiž trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Řidič usnul na kruhovém objezdu

ŠUMPERK – Spánek přemohl třiatřicetiletého řidiče, který v pátek 24. června boural na kruhovém objezdu v Šumperku. Jeho octavia přijížděla do města ve směru od Bludova, vjela na travnatý ostrůvek kruháče, kde se také po několika metrech zastavila. Šofér vyvázl z nehody bez zranění, na autě vznikla škoda za 20 tisíc korun. Viníka nehody „odměnili“ policisté pokutou.  

Chtěl prodat žebřiny, přišel o 135 tisíc korun 

ŠUMPERK – Obětí dalšího internetového podvodníka se stal devětapadesátiletý muž ze Šumperska. Ten se pokoušel prodat žebřiny za pět set korun. Na nabídku zareagoval zájemce, který prodejci poslal odkaz na podvržené webové stránky přepravní služby. Tam důvěřivý muž zadal údaje ke svému elektronickému bankovnictví a platební kartě, načež mu z účtu zmizelo 135 tisíc korun. Peníze odešly v eurech do zahraničí. Muži ze Šumperska zbyly oči pro pláč i smolné žebřiny.  

U Mohelnice boural autobus plný dětí 

MOHELNICE – Dvě děti se zranily v úterý 28. června při nehodě autobusu u Mohelnice. K události došlo odpoledne na rušné silnici I/35. Vozem cestovala školní třída z Chrudimska, která byla na výletě v olomoucké zoo. Celý článek ZDE.





INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit