Řidička usnula za volantem, superb zůstal na odpis

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem okrese? Zejména dopravní nehody. Ale také hledali ztraceného školáka, vyšetřovali krádež kempingového vybavení nebo loupež přes internet. Důvěřivý muž, který chtěl investovat do kryptoměn, přišel o 143 tisíc korun.

Děsivě vypadající bouračka skončila naštěstí "jen" zraněním řidičky. Foto: pčr

Mikrospánek způsobil nehodu za půl miliónu korun

BUKOVICE – Dvaačtyřicetiletá řidička Škody Superb se zranila ve čtvrtek 9. června při nehodě mezi Bukovicemi a Červenou Vodou. Ženu podle jejich slov přepadal mikrospánek, vyjela mimo silnici, kde v jízdě pokračovala několik desítek metrů až se vůz zastavil o svodidla. Zraněnou řidičku převezla do nemocnice sanitka. Na autě vznikla škoda za 450 tisíc korun, 50 tisíc nahlásili silničáři na poničených svodidlech.

Zloděj kradl v Zábřehu

ZÁBŘEH – Kompletní kempingové vybavení ukradl zloděj v Zábřehu. Ze zahrady domu tam ve středu 8. června sebral stan, tři spacáky, dvě karimatky a svítilnu – vše za zhruba 9 tisíc korun. Policie na případu pracuje kvůli spáchání trestného činu porušování domovní svobody, za který hrozí pachateli až dva roky odnětí svobody.

Riskantní manévr řidiči u Palonína nevyšel

PALONÍN – Bez zranění skončila nehoda mezi škodovkou a náklaďákem na dálnici D35 u Palonína. Bouračka se odehrála ve čtvrtek 9. června v místě, kde je provoz sveden pouze do dvou jízdních pruhů. Devětasedmdesátiletý řidič Fabie se v místě zúžení snažil předjet náklaďák – manévr mu ale nevyšel a obě auta se srazila. Při nehodě vznikla škoda za 150 tisíc korun.  

Řidič BMW nedobrzdil 

BLUDOV – Dvě auta se střetla v úterý 7. června ráno v Bludově. Řidič BMW 550 nedobrzdil před ním jedoucí Škodu Roomster, která při odbočování vlevo zastavila, aby dala přednost protijedoucímu autu. Výsledkem nehody je škoda za 180 tisíc korun, nikdo se naštěstí nezranil.  

Policie řeší investici do kryptoměn 

ŠUMPERK – Na šumperskou policii se obrátil šestatřicetiletý muž s tím, že se stal pravděpodobně obětí podvodu. Letos v květnu ho kontaktoval obchodník, který mu slíbil zasvěcení do obchodování s kryptoměnami. Důvěřivý investor si pak na jeho radu nainstaloval do počítače program umožňující vzdálený přístup do PC. Prostřednictvím elektronického bankovnictví pak muži z účtu zmizelo 143 tisíc korun.  

Náklaďák srazil auto ve Vikýřovicích 

VIKÝŘOVICE – Čtyřiašedesátiletý řidič náklaďáku nedal v neděli 5. června přednost osobnímu autu ve Vikýřovicích. DAF narazil do zadní části citroenu, který pak dostal smyk, vyjel mimo silnici, kde se zastavil o zeď rodinného domu. V osobáku se zranili dva lidé, do šumperské nemocnice je převezla sanitka. Na autech vnikla škoda za 61 tisíc korun.

Ztraceného školáka hledala policie. Chlapec všechny překvapil 

ŠUMPERK – Policie se psovodem hledala ve středu 8. června devítiletého školáka, který se měl ztratit v Šumperku. Vše nakonec dobře dopadlo – chlapec na své rodiče čekal celou dobu na jiném místě, než se původně domluvili. Celý článek najdete ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava