Řidiče zmlátil svědek nehody. Do obličeje mířily pěsti i kopance

Z POLICEJNÍ LINKY – Co v uplynulých dnech řešili policisté? Krádež flétny nebo zfetovaného šoféra, který jim tvrdil, že auto neřídil. Po okrese také skřípaly plechy, u jedné bouračky v Šumperku se strhla bitka, po které řidič skončil v nemocnici.

Řidič skončil ve zbídačeném stavu v nemocnici. Samotná dopravní nehoda jeho zranění ale nezpůsobila. Foto: PČR

Řidiče zmlátil svědek nehody  

ŠUMPERK – Dopravní nehoda, ke které došlo v Šumperku v pondělí 25. dubna, měla nečekané vyústění. Než přijela policejní hlídka, došlo na místě bouračky k fyzickému útoku, do něhož se zapojili svědci nehody. Jeden z nich napadl řidiče vozu tak, že ho několikrát udeřil pěstí do obličeje a pak do něho kopal. Z místa činu násilník utekl a jeho oběť skončila v nemocnici. Svědci události mohou policii kontaktovat na lince 158. K napadení došlo poblíž křižovatky Jesenické a Lidické ulice.  

Dívka byla na zmrzlině. Zloděj jí ukradl flétnu 

ZÁBŘEH – Příčnou flétnu za 22 tisíc korun postrádá dívka ze Zábřeha. V úterý 3. května byla se svojí matkou ve Školské ulici na zmrzlině, kde si hudební nástroj odložila na lavičce a zapomněla na něj. Když se po chvíli na místo vrátila, byla flétna pryč. Policie prosí veřejnost o spolupráci – informace k případu mohou svědci předat vyšetřovatelům na lince 158 nebo navštívit kteroukoli policejní služebnu.  

Příčinou bouračky byla nepozornost

MOHELNICE – Dvě auta se v úterý 3. května střetla v Mohelnici v Družstevní ulici. 75letý řidič opelu tam nedal přednost zleva jedoucímu peugeotu. Došlo ke střetu, během něhož se zranila spolujezdkyně posledně uvedeného vozu. Při vyšetřování nehody překvapilo policisty hned několik věcí – oba šoféři sice byli střízliví, 44letý řidič peugeotu ale nebyl připoután, má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel až do března 2023 a navíc jel v autě, na které neměl sjednáno povinné ručení. Škoda na obou vozidlech se přitom vyšplhala na 150 tisíc korun.  

Mladík ujížděl policii. Měl dobrý důvod 

ŠUMPERK – V policejní cele skončil v úterý 3. května 24letý muž, jehož vozidlo se pokoušeli policisté zastavit v Zábřežské ulici v Šumperku. Mladík na výzvu policie nereagoval a snažil se ujet na polní cestu. Ta ale po několika metrech končila, načež řidič přeskočil na sousední sedadlo a hlídce se snažil namluvit, že auto neřídil. Ke lži se nakonec přiznal. Při lustraci vyšlo najevo, že řidič má do února příštího roku zakázáno řízení všech motorových vozidel. Poslední kapkou byl fakt, že za volant usedl pod vlivem drog – při testu u něj policisté odhalili amfetamin.  

Mercedes skončil na svodidlech

KOSOV – Devětapadesátiletý řidič DAFu nezvládl v úterý 3. května jízdu od Kosova na Zábřeh. V levotočivé zatáčce přejel do protisměru, kde narazil do protijedoucího mercedesu. Náklaďák odhodil osobní auto na svodidla, přičemž došlo ke zranění řidiče – toho převezla záchranka na ošetření do šumperské nemocnice. Na náklaďáku vznikla škoda za 20 tisíc korun, oprava mercedesu vyjde na 150 tisíc korun.  




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit