Opilý návštěvník restaurace chtěl hlavou rozbít policejní vůz

Z POLICEJNÍ LINKY - Co všechno řešili v uplynulých dnech policisté? Opilého výtržníka v Hanušovicích a dále především bouračky. Řidiči při nich způsobili škodu za statisíce korun. Co je ale horší, při jedné z dopravních nehod zemřel mladý člověk.

Opilec z Hanušovic cestoval na záchytku

HANUŠOVICE – Dvaadvacetiletého mladíka vyhodili v neděli 24. dubna z restaurace v Hanušovicích. Výrostek totiž dosti přebral a byl agresivní. S vyhoštěním z hospody se ale nesmířil a rozbil její vstupní dveře. Následně na místo dorazila hlídka policie, která mladého muže zajistila. Opilý mládenec se poté pokusil hlavou poškodit policejní vůz a popelnici. Nakonec skončil v Olomouci na záchytce, kde mu naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu.

Řidiči spěchali, do cíle nedojeli

RAMZOVÁ – Spěch se nevyplatil dvojici řidičů, kteří ve čtvrtek 28. dubna bourali u Ramzové. Jednapadesátiletá řidička Kia Sportage se rozhodla vyjet z kolony a předjet pomaleji jedoucí auta. Podobný nápad dostal ve stejný okamžik i řidič seatu, načež došlo ke střetu obou vozidel. Událost se obešla bez zranění, škoda dosáhla výše 110 tisíc korun.  

Nehoda za čtvrt miliónu korun

RAPOTÍN – Dva náklaďáky a jedno osobní auto se střetly v úterý 26. dubna v Rapotíně. Řidič Audi A4 vyjížděl z vedlejší silnice, přitom nedal přednost tahači DAF s návěsem. Došlo ke střetu aut, přičemž DAF ještě narazil do dalšího náklaďáku. V součtu se škoda vyšplhala na 265 tisíc korun. Okolnosti nehody policisté dál prošetřují, dechové zkoušky byly u všech motoristů negativní.  

Auto přejelo ve Filipové člověka. Na místě zemřel

LOUČNÁ, FILIPOVÁ – Čtyřiadvacetiletý muž zemřel v neděli 24. dubna ráno ve Filipové – místní části Loučné nad Desnou. Přejelo ho auto. Nedokázali mu pomoci ani přivolaní záchranáři. Více ve článku ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava