FOTO: Boural kdekdo, autobus i silničáři

Z POLICEJNÍ LINKY - Uplynulé dny strávili policisté hlavně na silnicích u dopravních nehod. Kromě bouraček řešili také krádež v Sudkově, ale i ta byla spojená s dopravou. Ničema tam totiž ukradl devět set litrů nafty.

Havarované auto zůstalo viset nad svahem

BUŠÍN – Dramatická nehoda se odehrála také v sobotu 15. ledna. Řidič dacie narazil mezi Janoušovem a Bušínem do linkového autobusu. Náraz jeho vůz odhodil na kraj silnice, kde auto balancovalo na hraně vysokého svahu. Šofér osobáku utrpěl lehké zranění stejně jak jedna z šesti cestujících v autobuse.  

Náklaďák narazil do BMW 

HOŠTEJN – Škoda za čtvrt miliónu korun – to je výsledek dopravní nehody ze čtvrtka 20. ledna mezi Hynčinou a Hoštejnem. Čtyřiačtyřicetiletý řidič náklaďáku tam dostal smyk, přejel do protisměru, kde narazil do vozidla BMW. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Viníka potrestali policisté pokutou.  

Zloděj se napakoval na staveništi 

SUDKOV – Devět set litrů nafty a různé pracovní nářadí ukradl ze staveniště mezi Postřelmovem a Sudkovem neznámý zloděj. Ke krádeži došlo přes noc na 19. ledna. Okradená firma vyčíslila škodu na bezmála 200 tisíc korun.

Mimo silnici skončili i cestáři

SOBOTÍN – Ani cestářům se typicky zimní dopravní nehody nevyhýbají. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila osádka sypače, který v pondělí 17. ledna boural mezi Rudolticemi a Sobotínem. Vůz dostal smyk, sjel do příkopu, kde zůstal ležet na boku. Na autě vznikla škoda za 115 tisíc korun.  

Nehoda u Bohdíkova – řidič nadýchal přeš čtyři promile

BOHDÍKOV – Stupnice alkoholtesteru málem nestačila policistům, kteří vyšetřovali středeční nehodu u Bohdíkova. Čtyřicetiletý řidič renaultu tam skončil mimo cestu, v dechu měl více než čtyři promile alkoholu. 

Mladý řidič přecenil svoje síly a podcenil počasí

SUDKOV – Zkušenost s dopravní nehodou udělal v pátek 21. ledna dvacetiletý řidič škodovky mezi Sudkovem a Dolními Studénkami. Podle šetření policie nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu vozovky, dostal smyk a vyjel mimo silnici, kde se několikrát přetočil přes střechu. Mladík vyvázl z nehody bez zranění. Na autě vznikla škoda za 70 tisíc korun.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava