Dramatická tečka za víkendem: Žena opustila vůz těsně před nárazem vlaku

BOHDÍKOV, RAŠKOV – Dvě dramatické nehody se v neděli 9. ledna odehrály na Hanušovicku. Poblíž Bohdíkova vjela jednatřicetiletá řidička pod vlak, ve kterém cestovalo 200 lidí. O pár hodin později bourala u Raškova dodávka a autobus.

Řidička vyjela mimo silnici a zastavila se až na kolejích. Po pár sekundách tudy projížděl spěšný vlak. Nárazu už nedokázal nikdo zabránit. Ilustrační foto: archiv

„Při projíždění mírné pravotočivé zatáčky dostala řidička smyk, vyjela vlevo mimo komunikaci a zastavila se až na kolejích. Po pár sekundách tudy projížděl spěšný vlak a došlo ke střetu. Šoférka stihla auto před nárazem vlaku opustit,“ popsal dramatické okamžiky mluvčí policie Libor Hejtman. Kromě šoku neutrpěla vyděšená žena žádné zranění, záchranáři nemuseli ošetřovat ani nikoho z vlaku.  

V autobuse cestovalo 10 lidí

O hodinu a půl později, konkrétně v půl šesté odpoledne, narazil u Raškova autobus s deseti lidmi do dodávky. Také v tomto případě vyrazili na místo policisté, hasiči a záchranka. „Řidič dodávky skončil v nemocnici, u lidí v autobuse ke zranění nedošlo,“ dodal Hejtman. Silnici policisté uzavřeli.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava