Z policejní linky 52. týden: U Mohelnice létala auta. V Šumperku na Nový rok hořelo

OKRES - Na sklonku roku se nenudili policisté ani hasiči. Co všechno řešili v uplynulých dnech? A jak dlouho trvalo, než v novém roce lapili prvního ožralu za volantem?

Dvě nehody u Mohelnice

MOHELNICE – Hned dvě dopravní nehody se ve středu 29. prosince odehrály na dálnici D35 u Mohelnice. Nejprve tam v půl osmé ráno bourala řidička škodovky, která na rozbředlém sněhu dostala smyk a narazila do svodidel. Po ošetření skončila v nemocnici. Dopoledne zde havaroval také sedmašedesátiletý řidič peugeotu – jeho vůz se po vyjetí ze zatáčky proletěl vzduchem a po nárazu se přetočil přes střechu. Řidič naštěstí utrpěl lehké zranění.

Příchod nového roku strávil řidič za mřížemi

ŠUMPERK – Už hodinu po příchodu nového roku zadržela policie v Šumperku prvního opilého šoféra. Stal se jím jednašedesátiletý řidič, který nadýchal 2,7 promile. Muž přišel na místě o řidičský průkaz a zbytek noci strávil v policejní cele. Teď mu hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Žhář zapálil kontejner pomocí petardy 

ŠUMPERK – Na Nový rok se nenudili ani hasiči. Hned po novoročním přípitku museli vyjíždět do Šumperka, kde lidé nahlásili hořící kontejner. Než na místo požární jednotka dorazila, zbyla z popelnic jen kovová kostra. K požáru došlo poté, co neznámý pachatel hodil do kontejneru pyrotechniku.  

Zloděj odjel na elektrokoloběžce 

ŠUMPERK – Elektrickou koloběžku za pětatřicet tisíc korun ukradl zloděj v Šumperku. K případu došlo 28. prosince. Pachatel vnikl na oplocený pozemek a pak rovnou do garáže. Dopustil se tak trestných činů krádež a porušování domovní svobody.

V Bohdíkově hořela stodola

BOHDÍKOV - Na sklonku roku měli plné hadice práce také hasiči z Hanušovic. Ve čtvrtek 30. prosince totiž vzplála zatím z neznámých důvodů stodola v Bohdíkově. Požár se podařilo uhasit po několika hodinách.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava