Z policejní linky 37. týden – Jedno auto vjelo pod vlak, druhé do řeky

OKRES - Na silnicích se tento týden děly věci. Ve Vlčicích skončilo auto ve vodě, v Bohdíkově pod koly vlaku a v Kolšově narazil senior do stromu. Nepříjemná nehoda se stala také v Jindřichově, kde neznámý řidič přejel mladíkovi nohu. Policie po pachateli pátrá.

Žena zaparkovala v řece

VLČICE – Dramatické okamžiky prožila v úterý 23. listopadu jednašedesátiletá řidička renaultu. S vozem havarovala mezi obcemi Vlčice a Jeřmaň. Auto nejprve narazilo do betonových patníků, pak do stromu, od kterého se odrazilo a přes střechu se převalilo do koryta řeky Třebůvky. Dechová zkouška byla u motoristky negativní, ženu převezla sanitka do fakultní nemocnice v Olomouci.

Řidič přejel chodci nohu. Pátrá po něm policie

JINDŘICHOV – Bolestivé zranění utrpěl v pondělí 22. listopadu sedmnáctiletý mladík mezi Jindřichovem a Pustými Žibřidovicemi. Při cestě domů mu na nohu najel automobil značky Lancia. „Podle vyjádření mladíka měl vůz zlatou nebo pískovou barvu a tmavá skla v zadních dveřích. Veřejnost, která má k okolnostem nehody bližší informace, se může obrátit na linku 158 nebo navštívit kteroukoli policejní služebnu,“ vyzvala Marie Šafářová, mluvčí policie.

Senior vyjel mimo silnici. Skončil v nemocnici

BRNÍČKO – Devětasedmdesátiletý muž boural ve čtvrtek 25. listopadu mezi Kolšovem a Brníčkem. Z dosud neznámých příčin vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu. Šofér skončil v nemocnici, na autě vznikla škoda za třicet tisíc korun.

Bagrista vykopal minu

HANUŠOVICE – V pondělí 22. listopadu vyjížděl policejní pyrotechnik do Hanušovic. Bagrista tam poblíž Hlavní ulice vykopal podezřelý předmět, který expert na výbušniny identifikoval jako dělostřeleckou minu ze druhé světové války. Nebezpečný nález si pyrotechnik odvezl ke zneškodnění.

Drama se šťastným koncem. Muž těsně unikl smrti

BOHDÍKOV – Na příznačném místě – v Bohdíkově – by měl bohu poděkovat šestapadesátiletý řidič citroenu. V úterý 23. listopadu dopoledne tam na železničním přejezdu přehlédl vlak a vjel přímo pod něj. Ze zdevastovaného auta však vyvázl bez zranění, nic se nestalo ani cestujícím a strojvedoucímu. Celý článek ZDE. 



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit