Z policejní linky 46. týden – Kuriózní nehoda v Mohelnici

OKRES - Hlavně dopravní nehody a krádeže řešili v uplynulých dnech policisté. Oči pro pláč zbyly například obyvatelům panelákového domu v Mohelnici, kde zloděj ukradl rovnou sedm kol. Bral vše, co mu přišlo pod ruky.

V záchytném pruhu pro kamiony bourala dvě osobní auta 

MOHELNICE – Ke kuriózní dopravní nehodě došlo v sobotu 13. listopadu v záchytném pruhu pod mohelnickým kopcem. Ve vyhrazeném prostoru nejdříve zastavil řidič peugeotu, protože se jeho ženě udělalo za jízdy špatně. O chvíli později do něj narazila řidička octavie, která do záchytného pruhu vjela omylem. Vše se naštěstí obešlo bez zranění.  

Notorický chmaták zase v akci 

ŠUMPERK – Plný batoh kradeného oblečení se pokusil minulý týden odnést z prodejny v Šumperku šestadvacetiletý zloděj. Za pokladnou ho však zadržela prodavačka a zavolala policii. Při vyšetřování případu vyšlo najevo, že na stejném místě pachatel kradl také o pár dnů dříve, za krádež byl přitom v minulosti už jednou odsouzen.  

Seniorku okradli na parkovišti 

ŠUMPERK – Na letošní 17. listopad nebude v dobrém vzpomínat sedmdesátiletá žena, kterou okradl zloděj na parkovišti v Šumperku. Během toho, co si odkládala nákup do kufru, jí z auta ukradl kabelku. Uvnitř byla peněženka, platební karta, mobil a svazek klíčů – vše v hodnotě dvanáct tisíc korun.  

Drahý stavební materiál vyřešil po svém – ukradl ho 

MOHELNICE – Čtyřiadvacet dřevěných trámů zmizelo ze stavby v Mohelnici. Zloděj je odvezl někdy v době od 12. do 15. listopadu a stavební firmě tím způsobil škodu za více než padesát tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli dva roky vězení.

Zloděj vyluxoval kolárku v paneláku 

MOHELNICE – Rovnou sedm kol ukradl zloděj z kolárny panelového domu v Nádražní ulici v Mohelnici. Bral vše, co mu přišlo pod ruky – dámské i pánské bicykly, treková i silniční kola. Majitelé vyčíslili škodu na bezmála šedesát tisíc korun.  

Řidič si za volantem zdřímnul 

MOHELNICE – Spánek přemohl v pondělí 15. listopadu řidiče octavie mezi Studenou Loučkou a Mohelnicí. Šofér za volantem usnul a probudil se až poté, co se jeho vůz odíral o plechová svodidla. Z nehody vyvázl řidič bez zranění, návštěva klempířské dílny přijde muže na nejméně čtyřicet tisíc korun.  

Chybu sítě způsobil řidič náklaďáku 

 LIBINA – „Síťový kabel byl odpojen.“ Tahle hláška naštvala v neděli 14. listopadu na internetu surfující obyvatele Libiny. Pátrání po příčinách problému je dovedlo od zásuvky v PC, přes router až ke třiatřicetiletému řidiči náklaďáku. Ten totiž při průjezdu obcí strhl sloup s internetovým kabelem a způsobil tak škodu za dvacet tisíc korun.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava