Z policejní linky 40. týden – V hospodě létaly židle

OKRES - Hospodská rvačka jako z obrázku Josefa Lady vypukla tento týden v jedné z hanušovických hospod. Policie ovšem neměla pro chlapskou šarvátku pochopení.

Rvačku ukončila v Hanušovicích policie 

HANUŠOVICE – Až příjezd policejní hlídky ukončil bitku, která se strhla v jedné z hospod v Hanušovicích. Problém nastal ve chvíli, kdy jeden z opilců, sedmatřicetiletý muž, jednomu z hostů restaurace přelomil o hlavu židli. Policie násilníka zadržela a umístila do cely. Teď mu hrozí až tři roky vězení.  

Řídil bez papírů a možná pod vlivem drog 

NOVÝ MALÍN – Jednatřicetiletého řidiče Audi A6 zadržela v úterý 5. října policie v Novém Malíně. Motorista se odmítl podrobit dechové zkoušce na drogy a dále vyšlo najevo, že nemá řidičák. Řízení mu totiž zakázal Okresní soud v Šumperku, a to až do června 2024. Druhý zákaz mu uložil městský úřad v Šumperku. Ignorant je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.  

Zloděj kradl v Koutech nad Desnou 

KOUTY NAD DESNOU – Až dva roky vězení hrozí zloději, který se vloupal do unimobuňky v Koutech nad Desnou. Ukradl z ní benzínové čerpadlo a dvě elektrocentrály, vše v hodnotě zhruba sedmdesát tisíc korun.  

Senior přišel o statisíce korun 

ŠUMPERK – Oči pro pláč zbyly čtyřiasedmdesátiletému důchodci ze Šumperka. Podvodník ho přes telefon přesvědčil, že výhodně investuje jeho úspory. Pachatel pak z bankovního účtu seniora ukradl 350 tisíc korun. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava