Z policejní linky 39. týden – Na Sedlo zase letěl vrtulník. Mladý motorkář se zřítil do hlubokého srázu

Na silnicích bylo uplynulý týden pořádně rušno. Svou významnou roli sehrály hlavně drogy a alkohol. Co všechno řešili policisté v minulých dnech?

Mladý řidič nezvládl sjezd ze Sedla

ČERVENOHORSKÉ SEDLO – V nemocnici skončil v neděli 26. září třiadvacetiletý motorkář, který havaroval na Červenohorském sedle. Řidič nezvládl průjezd zatáčkou, narazil do svodidel a zřítil se do hlubokého srázu. Do špitálu ho transportoval vrtulník.  

Řidič byl pod vlivem drog, spolujezdci schovávali amfetamin 

ŠUMPERK – Auto plné drog zastavili poslední zářijový týden policisté v Šumperku. Třicetiletý řidič měl pozitivní test na amfetamin, lékařské vyšetření ale odmítl. Navíc policisté zjistili, že šofér nevlastní řidičák, který mu zabavil městský úřad v Šumperku. Muži zákona prověřili také další dva muže, kteří ve voze cestovali. „Objevili u nich pervitin a prekurzor používaný k výrobě omamných látek,“ dodala mluvčí policie Marie Šafářová. Řidič skončil v cele, jeho dva kamarádi jsou podezřelí z přechovávání omamných a psychotropních látek.  

Kvůli baterce rozbil auto 

ŠUMPERK – Kapesní svítilnu v hodnotě dvou stovek ukradl zloděj ze zaparkovaného auta v Šumperku. Aby se do vozu dostal, rozbil jeho boční sklo, čímž způsobil škodu za další dva a půli tisíce korun. Policie z krádeže usvědčila třiatřicetiletého muže, který má s porušováním zákona bohaté zkušenosti.  

Opilý řidič koloběžky připravil řidičku o zrcátko

ŠUMPERK – K dopravní nehodě mezi Fordem Focus a řidičem elektrokoloběžky došlo v sobotu 25. září v Šumperku. Když muž předjížděl odbočující vozidlo, přejel do protisměru, kde právě projížděla řidička fordu. Řídítky urazil osobáku zpětné zrcátko, z nehody ale vyvázl bez zranění. Přivolaní policisté naměřili koloběžkáři téměř dvě promile alkoholu v dechu.  

Opilí řidiči mají nového krále. Šofér kodiaqu nadýchal přes čtyři promile 

ZVOLE – Dosud možná největší hodnotu alkoholu naměřenou u řidiče zaznamenali policisté v úterý 28. září na obchvatu Zvole. Motorista ve Škodě Kodiaq nadýchal téměř 4,2 promile. Událost se odehrála kolem desáté hodiny dopoledne. Celý článek ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava