Z policejní linky 38. týden – Pozor na kola i na opilé řidiče

OKRES - Kromě krádeží, dopravních nehod a opilých řidičů řešili policisté i kuriózní případ v Zábřeze. Roztržitý řidič totiž zapomněl, kde zaparkoval, a zalarmoval kvůli tomu policii.

Přibývá krádeží kol 

OKRES – Hned tři jízdní kola zmizela v uplynulých dnech na Šumpersku. Dva „horáky“ ukradl zloděj z Bludova, další bicykl postrádá majitel v Šumperku. V prvním případě ukradl pachatel kola z venkovního přístřešku, ve druhém ze sklepní kóje. Celkem tak způsobil škodu za téměř pětadvacet tisíc korun.  

Šrot skončil v lese

KOUTY NAD DESNOU – Průjezd přes Červenohorské sedlo nezvládl v pátek 17. září třicetiletý řidič náklaďáku. V jedné z ostrých zatáček se mu uvolnil špatně zajištěný kontejner s železným šrotem, který se následně zřítil ze svahu. Vše se obešlo bez zranění, škoda je šedesát tisíc korun.  

Na nehodě v Lesnici se podílel alkohol 

LESNICE – Zhruba 1,4 promile nadýchal pětapadesátiletý řidič, který ve středu 22. září boural v Lesnici. Šofér nezvládl rozjezd do kopce a narazil do za ním stojící škodovky. Viník přišel na místě o řidičský průkaz a teď mu navíc hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Řidič zapomněl, kde zaparkoval 

MOHELNICE – Roztržitý řidič se minulý týden obrátil na policisty v Mohelnici, aby jim nahlásil krádež automobilu. Vůz mu měl pachatel odcizit z garáže. Ještě, než policisté rozjeli vyšetřování naplno, obrátil se na ně tentýž řidič znovu s tím, že už si vzpomněl – auto nenechal v garáži, ale na ulici poblíž svého domu, kde ho také našel.  

Smrt byla blízko. Les ukrýval vražedné poselství z války

BUKOVICE – Stačilo málo a mohlo dojít k tragédii. V pondělí 20. září vykopal muž u Bukovic čtyři kusy druhoválečných protitankových střel, přičemž všechny byly aktivní a mohly explodovat. Až poté o nálezu informoval policii. Celý článek ZDE.



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit