Z policejní linky 36. týden – Dva zachránění sebevrazi a dopravní nehody

OKRES - Co řešili v uplynulých dnech policisté? Například dva pokusy o sebevraždu, bouračky nebo opilé řidiče. Jednoho drzouna dokonce načapali policisté dvakrát během jediného dne, jak řídí pod vlivem alkoholu.

Passat skončil na střeše

HANUŠOVICE – Osmnáctiletý řidič havaroval ve čtvrtek 9. září mezi Hanušovicemi a Starým Městem. S autem najel na krajnici, pak do příkopu, načež narazil do svahu. Ten ho vymrštil zpět na silnici, kde se auto převrátilo na střechu. Při události zasahovali policisté i hasiči, na autě vznikla škoda za devadesát tisíc korun.  

Muž se chtěl podřezat žiletkami 

HANUŠOVICE – Přes dvě promile alkoholu nadýchal muž, kterého policisté zadrželi minulý týden na nádraží v Hanušovicích. Pětapadesátiletý nešťastník vyhrožoval, že se zabije. Výhružky nebrali policisté na lehkou váhu, protože tentýž muž se o sebevraždu žiletkami pokoušel už několikrát v minulosti. Noc strávil tentokrát na záchytné stanici. 

Opilec usedl za volant dvakrát během jediného dne 

SOBOTÍN – Do maléru se dostal sedmašedesátiletý řidič, kterého policisté zadrželi v pondělí 6. září v Sobotíně, kde překročil maximální povolenou rychlost o 17 kilometrů za hodinu. Muži zákona mu poté naměřili 0,9 promile a zakázali další jízdu. O dvě hodiny později ho ale zastavili jiní policisté znovu, a to ve Velkých Losinách. Ignorantovi teď hrozí dvacetitisícová pokuta a jeden rok vězení.  

Policie zachraňovala sebevraha. Chtěl se utopit v rybníku 

PETROV NAD DESNOU - Čtyřiadvacetiletý mladík se v neděli 5. září pokusil v Petrově nad Desnou o sebevraždu utopením v rybníku. Svůj záměr policii oznámil předem. Jeden z mužů zákona ho na poslední chvíli z vody vytáhl. Celý článek ZDE. 

Za nehodou koloběžky stojí alkohol

RAPOTÍN – Havárií skončila v neděli 5. září jízda devětadvacetiletého muže na elektrokoloběžce. V Rapotíně se mu nepodařilo odbočit na ulici Pod Holubím vrchem a narazil do auta. Přivolaní policisté naměřili jezdci 2,3 promile alkoholu v dechu 

Opilý muž vlezl ženě do postele. Zbytek noci strávil v cele 

ZÁBŘEH – Nepříjemné překvapení čekalo na čtyřiadvacetiletou ženu, když se v noci vrátila do pokoje ubytovny v Zábřeze. V peřinách ležel zastlaný její známý, který se dovnitř dostal rozbitým oknem. Neodbytného nápadníka nakonec musela vystrnadit policie. Celý článek ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava