Z policejní linky 34. týden – Řidič usnul za volantem, domů už nedojel

OKRES - Co řešili uplynulé dny policisté? Hlavně dopravní nehody a krádeže. Smůlu měl například mladík ze Zábřeha, který v šumperském supermarketu ukradl flašku rumu a teď mu hrozí kriminál.

Řidiče přemohl spánek. Domů už nedojel

SVÉBOHOV – Za dopravní nehodou, která se odehrála v sobotu 21. srpna mezi Horními Studénkami a Svébohovem, může únava řidiče. Ten se policistům přiznal, že po několika předešlých nočních směnách za volantem na chvíli usnul. Když se probral, řítilo se jeho auto ze svahu a zastavilo se až nárazem do stromu. Při bouračce se motorista lehce zranil, poškozený vůz museli jeřábem vyprostit hasiči.   

Stroje zůstaly bez nafty 

RUDA NAD MORAVOU – Žádný troškař nebyl zloděj, který v noci na středu 25. srpna ukradl naftu z pracovních strojů a náklaďáků v Rudě nad Moravou. Z nádraží se mu podařilo odčerpat celkem 320 litrů paliva a způsobit tak škodu za čtyřiadvacet tisíc korun.  

Opilý cyklista havaroval Za Pivovarem 

ZÁBŘEH – Na příznačném místě havaroval v úterý 24. srpna opilý cyklista v Zábřeze. Při sjíždění kopce v ulici Za Pivovarem neudržel řídítka a poroučel se k zemi. Než ho záchranáři odvezli do nemocnice, naměřila mu policie více než dvě promile alkoholu v dechu.  

Za nehodu u Libivé může nepozorný senior 

LIBIVÁ – Tři zranění lidé a škoda za 350 tisíc korun. To jsou následky dopravní nehody, která se odehrála ve středu 25. srpna odpoledne u Libivé. Do sebe tam narazila škodovka a mazda. Celý najdete článek ZDE.

Zloděje zajímalo nářadí  

ŠUMPERK – Nářadí za více než dvanáct tisíc korun ukradl zloděj ze dvou kůlen v Kamenné ulici v Šumperku. Dovnitř se vloupal 21. srpna a odnesl si s sebou například vapku, elektrický hoblík, kotoučovou i řetězovou pilu a další ruční nářadí.  

Za krádež rumu do vězení 

ŠUMPERK – Až tři roky vězení hrozí šestadvacetiletému muži, který ukradl tři láhve alkoholu v šumperském supermarketu. Za jiných okolností by patrně vyvázl jen s pokutou a pořádnou ostudou – v tomto případě ale kradl v podmínce – v minulosti byl totiž za majetkovou trestnou činnost opakovaně odsouzen. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava