Z policejní linky 30. týden – Dopravní nehoda motorkáře skončila tragicky

OKRES - Uplynulý týden měli hodně práce dopravní policisté, kriminalisté i pyrotechnici. Ti museli vyjet do Hrabišína za osmašedesátiletým mužem, který se rozhodl uklidit ve stodole. Co tam našel?

Motorkář zemřel po pádu na motorce

LOŠTICE – Tragicky skončila dopravní nehoda motorkáře, která se odehrála ve čtvrtek 29. července odpoledne. Muž projížděl po polní cestě mezi Olešnicí a Lošticemi, kde z dosud neznámých příčin havaroval. Jeho tělo bez známek života našel náhodný kolemjdoucí.

Návštěva samoobslužného baru vyšla muže na desetitisíce korun  

BUŠÍN – Hodně draho přišla třiapadesátiletého muže návštěva samoobslužného baru v Bušíně. Na místě si odložil peněženku, kterou mu nepozorovaně odcizil hbitý chmaták. Uvnitř bylo kromě platebních karet ještě čtyřicet tisíc korun v hotovosti.  

Senior uklízel ve stodole. Vyjíždět musel pyrotechnik 

HRABIŠÍN – Dělostřelecký granát a zapalovač nalezl při úklidu ve stodole osmašedesátiletý muž z Hrabišína. Na místo dorazil pyrotechnik, který si nebezpečný nález odvezl ke zneškodnění.  

Řemeslník podvedl muže z Mohelnice 

MOHELNICE – Na stavbě balkonu za pětapadesát tisíc korun se letos v březnu domluvil muž z Mohelnice a pětatřicetiletý řemeslník. Ten si také okamžitě převzal zálohu ve výši třicet tisíc korun. Dosud ale se stavbou nezapočal a se zákazníkem přestal komunikovat.

V Koutech nad Desnou opět řádil sprejer  

KOUTY NAD DESNOU – Nádraží v Koutech nad Desnou mají sprejeři zvlášť v oblibě. Poslední útok vandala tam policisté zaznamenali 28. července. Pachatel nastříkal na vlak obrazec o rozměru 4 x 1 metr. Po jeho totožnosti policie pátrá.

Dělníci přišli o vercajk 

ZÁBŘEH – Do rozestavěné budovy v Zábřeze vnikl v uplynulých dnech zloděj. Na místě ukradl pět úhlových brusek, zaměřovací lasery, průmyslový vysavač, sbíječku a další vybavení. Škoda je nejméně dvacet tisíc korun.  

Žena řídila pod vlivem drog 

HRABIŠÍN – Pozitivní test na amfetamin měla řidička Škody Octavia, kterou policisté zastavili v pondělí 26. července v Hrabišíně. Navíc vyšlo najevo, že jí úřady zabavily řidičák, a za volantem tak neměla co dělat. Lékařské vyšetření spojené s odběrem krve hříšnice odmítla, policisté ji následně převezli do cely.  

Zloděj vykradl byt v Šumperku 

ŠUMPERK – Z trestného činu krádež a porušován domovní svobody podezřívá policie zloděje, který se v době od 22. do 23. července vloupal do bytu v Šumperku. Jeho majitele připravil o elektrokoloběžku a nabíječku na mobil – vše v celkové hodnotě osm tisíc korun.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava