Z policejní linky 29. týden – Nejdřív láska, potom dluhy

OKRES - Co řešili policisté uplynulý týden v našem regionu? Dramaticky vyhlížející dopravní nehodu náklaďáku u Branné nebo zfetovaného řidiče čtyřkolky. A také vykutálenou exmilenku, která bývalému příteli "vyluxovala" peněženku i účet u mobilního operátora...

Náklaďák narazil do zdi

BRANNÁ – Lehkým zraněním řidiče skončila nehoda nákladního auta, která se odehrála 19. července kousek od Branné. Třiatřicetiletý šofér auta značky MAN dostal na mokré vozovce smyk, který nezvládl. S autem pak narazil do kamenné zdi viaduktu. Na náklaďáku vznikla škoda za třicet tisíc korun.  

Zloděj odjel na koloběžce 

ŠUMPERK – Do sklepní kóje bytového domu v Polské ulici v Šumperku se v době od 16. do 20. července vloupal zloděj. Z místa odjel na ukradené elektrokoloběžce za dvanáct tisíc korun. Policie upozorňuje, že vykradených sklepů o prázdninách přibývá a vybízí jejich majitele k větší obezřetnosti.  

Nejdřív láska, potom dluhy

ZÁBŘEH – O zhruba třicet tisíc korun připravila muže ze Zábřeha jeho bývalá družka. Z účtu mu odcizila sedm tisíc korun, z bytu wifi zařízení a mobilní telefon jeho matky. Nakoukla i do peněženky bývalého přítele, odkud si přivlastnila tři tisíce korun. Další překvapení čekalo na muže poté, co mu přišlo vyučování za telefon – jeho „bejvalka“ nechala u operátora „sekyru“ za čtrnáct tisíc.  

Řidič čtyřkolky byl opilý a pod vlivem drog 

MOHELNICE – Čtyřkolku s opilým a zdrogovaným řidičem naháněli v neděli 18. července policisté na Mohelnicku. Muž se hlídce snažil ujet směrem na Loštice, kde ho policejní vozidlo dostihlo. Při lustraci šoféra vyšlo najevo, že nemá řidičák, nadýchal 0,3 promile, a navíc měl i pozitivní test na amfetamin a THC. Na čtyřkolce měl řidič namontovanou SPZ jiného vozidla.

Další vykradený sklep 

ŠUMPERK – Škodu za patnáct tisíc korun způsobil pachatel, který v době od 17. do 18. července vykradl sklep domu na náměstí Republiky v Šumperku. S sebou si odnesl horské kolo, cyklistickou a lyžařskou přilbu i několik lahví piv. Policie případ šetří kvůli spáchání trestného činu krádež a porušování domovní svobody.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava