Dvě výhry a je to! Florbalový Asper může v domácím prostředí dosáhnout na historický postup

ŠUMPERK, ZLÍN - Stačí stoprocentně využít výhody domácího prostředí a historický postup do druhého kola play-off v Národní lize se promění ve skutečnost! Florbalisté Šumperka si po úvodním dvojzápase napínavé čtvrtfinálové série vytvořili pozici, která vypadá velmi lákavě.

První utkání ve Zlíně rozhodl rozdílovou trefou z nastaveného času Jan Mannl. Foto: fb

Jenže pozor! Zlín neskončil v základní části třetí náhodou. Stejně jako o víkendu se dají očekávat třaskavé bitvy o každý míček.  

O víkendu na florbal! 

O tom, kdo vyhraje celou sportovní “válku” mezi odhodlaným Asperem a valašskými Lions, by mohl hodně napovědět sobotní duel 2. března. V hale na gymnáziu se bude hrát od šesti večer. Nedělní čtvrté pokračování se spustí úderem čtvrté hodiny odpolední. Žádný sportovní fanoušek by u toho neměl chybět!   

Úvodní střetnutí se za nerozhodného skóre 6:6 rozhodlo až v prodloužení, v čase 61:43 vystřelil šumperským barvám cenné vítězství Jan Mannl.  

Jednou Šumperk, jednou Zlín 

O den později se karta obrátila. Hostitelé si rozhodující náskok vytvořili v prostředním dějství, kdy svému soupeři odskočili do trháku 7:4. I když se “asperáci” nevzdali, nabrané manko dokázali jen zkorigovat. Konečné resumé? 9:7 pro Valachy.  

“Jednou jsme byli šťastnější my, jednou Zlín. V obou případech to byly krásné partie s dramatickými zápletkami. S nerozhodným stavem, který je podle mě zasloužený, jsme spokojeni a už se všichni těšíme na domácí prostředí,” lákal diváky do hlediště Petr Matěj, muž několika šumperských funkcí. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava