Divizní fotbalisté ladí formu na jarní odvety, po bronzovém podzimu mají výborně našlápnuto

ŠUMPERK - Fotbalisté Šumperka jsou v plné přípravě na jarní odvety divizního dobrodružství. Období plné velké dřiny by se dle každoroční tradice neobešlo bez ladění herní formy. Jinak tomu není ani letos.

Obraně šumperských fotbalistů se v této sezoně daří. V patnácti odehraných duelech inkasovala pouze dvanáctkrát. Foto: fb

Svěřenci trenérského tandemu Tököly - Merta mají na co navazovat. Nevyzpytatelné boje o záchranu z minulé sezony ochotně vyměnili za daleko atraktivnější rochnění v horních patrech tabulky. Do odvetné části vyběhnou z lichotivého třetího místa.  

Na medailové pozice je vyšvihla solidní útočná produkce podpořená nejlepší defenzívou v celé soutěži. V patnácti odehraných duelech inkasovali pouze dvanáctkrát, což je suverénně nejméně ze všech týmů. Litovat můžou dvou zbytečných porážek v závěrečných zápasech dlouhého podzimního putování. Nebýt zaváhání s Bohumínem a Bílovcem, mohlo být ještě veseleji. 

Pouť za potvrzením dosavadních výsledků započnou ostrým startem 10. března v Havířově. O týden později si odkroutí letošní domácí premiéru proti Hlubině. 

Tři rozdílné partie: kanonáda, porážka, vydařený závěr  

Šumperští fotbalisté už mají první herní testy v rámci zimního chystání za sebou. Na úvod i bez Strnada a Nízkého deklasovali 9:0 Čechovice. Pod nemilosrdnou popravu soupeře z krajského přeboru se jedním zásahem podepsala nová tvář v týmové kabině Jakub Slatinský. 

Na následnou porážku 1:2 s Jeseníkem nechali zapomenout skalpováním protivníka, který působí v sousední divizní skupině. Sobotní utkání s HFK Olomouc se rozhodovalo až v závěrečných minutách, kdy spustili třígólovou smršť v domácím podání neomylní zakončovatelé Linet, Liďák a Stašák.      



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava