Boxerská parta ze Šumperka zářila: pět soubojů, čtyři vítězství

JESENÍK - Z pěti konfrontací výtečná bilance čtyř vítězství a jedné smolné porážky. Boxeři ze Šumperka zmákli oblastní kolo v Jeseníku s grácií, která je jim vlastní.

Tým ze Šumperka odvedl v Jeseníku produktivní práci. Foto: fb

Jako první se přihlížejícímu publiku předvedl Dominik Dunka. S pomocí výborného výkonu si vyšlápl na daleko zkušenějšího borce z Opavy a zaslouženě triumfoval. 

Stejně slastný konec mělo i vystoupení Tadeáše Jaška. V duelu s domácím zástupcem ukázal tvrdost, techniku i patřičný pohyb a zasloužená odezva se po právu dostavila. Vyhrál jasně 3:0. 

Amálie Lantová tančila v ringu jedna báseň. Někdejší mládežnická reprezentantka rozdávala umístěné rány s milimetrovou přesností i účinností a soupeřku z Jeseníku předčila o parník. A to i přesto, že její sokyně byla o osm kilogramů těžší! 

Co k tomu říct? Byla to paráda!

Zahanbit se nenechala ani Michaela Pokutová. Aktivním pojetím vyvíjeným od samého začátku nenechala nic na rozhodcovském sboru a jednostrannou partii ukončila pro jistotu hned v prvním kole stylem RSC.  

Nejvyrovnanější souboj svedl Lukáš Dohnálek. Za protivníka vyfasoval výborného boxera z Ostravy a byla to bitva jako řemen. Do třetího kola se šlo za nerozhodného stavu 1:1 a napínavá přetahovaná gradovala jako výživné filmové drama nominované na Oscara. O nejtěsnější Dohnálkově porážce nakonec rozhodlo až nepříznivé bodové resumé ze strany rozhodčích.  

“Co k tomu říct? Byla to paráda. Všem našim svěřencům a svěřenkyním děkuji za nádhernou reprezentaci. Jedem dál!” uzavřel povedený jesenický příběh hlavní trenér šumperského boxerského klubu Lukáš Ferenc. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava