Šumperským florbalistům nezvoní budík. Jako spící princezny se propadají tabulkou. Nedaří se ani Mohelnickým

ŠUMPERK, MOHELNICE - Jako by se jim porouchalo budící zařízení a marně čekali na svého zachránce. Florbalisté Šumperka nenavazují na vydařený historicky premiérový ročník strávený v Národní lize a v aktuální sezoně zabředli do nepříjemné výsledkové krize. Žádná hitparáda to momentálně není ani v podání Mohelnice, která působí o jeden výkonnostní schodek níž.

Šumperským ani mohelnickým florbalistům se v poslední době nedaří tak, jak by si přáli. Foto: FCB

Poslední vítězství šumperského Asperu? V devátém kole, od té doby jen samé porážky. Už čtyři v řadě... “Pokud se přístup, nasazení a obětavost pro tým nezmění diametrálně k lepšímu, nejenže skončíme v play-down, ale i v něm vyhoříme. Náš výkon nebyl hoden ani divize,” zlobil se po nezdaru v Havířově muž několika funkcí Petr Matěj.  

Sešup na osmou pozici 

Šumperku se nevedlo ani v Přerově, doma s Třincem a naposledy proti Kopřivnici. Od Vikingů inkasoval před svými fanoušky jedenáct gólů a v tabulce se odporoučel na osmou příčku.  

O to důležitější bude následující dvojboj s Opavou a Zlínem. Trávníček a spol. budou mít výhodu důvěrně známého prostředí haly na gymnáziu, kde potřebují vyválčit co nejvíce bodů. V sobotu se úvodní buly vhodí úderem sedmé hodiny večerní. 

Běsnil i trenér Mohelnice 

Spokojenost momentálně nepanuje ani v Mohelnici. Ta ze tří duelů hraných za sebou vydřela jediný bod, v divoké přestřelce proti Hluku padla po prodloužení.

“Jsem naprosto zhnusený tím, co předvádíme. Někdy se sám sobě divím, že mi to za ty nervy stojí. Mám pocit, že kluci to berou jedním uchem tam a druhým ven. Při vší úctě k soupeři to byl směrem do obrany jeden z nejslabších protivníků, co proti nám zatím stál. A přesto jsme ho nedokázali porazit. Problémy nám dělají i základní florbalové věci a dovednosti,” hudroval mohelnický kouč Jiří Šincl.  

Jeho svěřenci se po sérii tří neúspěchů pokusí vrátit zpátky na vítěznou vlnu. Devátý prosincový den k tomu budou mít jedinečnou příležitost. Do tělocvičny na Mlýnské ulici přijede průměrný Vsetín, sportovní zbraně se začnou křížit od 18 hodin.  






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava