Jedinečná nabídka pro šumperské i mimošumperské předškoláky

Vybíráte školu pro dítě? Přijďte určitě na Sluneční školu v Šumperku! Otevíráme dvě první třídy. Kreativní - tvořivou 1.A a pak Sportovní - výběrovou 1.B. Proč sportovní výběrová třída?

Třídní učitelkou sportovní výběrové třídy bude Pavla Skopalová, která povede žáky až do 3. ročníku. Foto: ZŠ Sluneční

Jedna z nejúspěšnějších sportovních škol v České republice zve nejmenší školáky k zápisu do výběrové sportovní třídy 1.B, ve které se již pravidelně od útlého věku setkávají pohybově nadané děti ze všech možných sportů, které mají nejen podporu svých rodičů při sportování, ale mají rovněž chuť a motivaci naučit se během školní docházky většinu sportovních disciplín. Díky nadstandardnímu vybavení (například gymnastická tělocvična, venkovní přírodní sportovní areál se sedmi hřišti a jiné) a díky odbornému vedení pedagogů a spolupracujících trenérů několika sportovních oddílů ze Šumperka a okolí získávají děti od první do deváté třídy jedinečný všesportovně pohybový základ, který pak rozvíjejí na odpoledních specializovaných trénincích ve svých mateřských oddílech.

K dlouhodobým kladům Sluneční školy patří kromě ojedinělých sportovních výsledků v celonárodním měřítku i výborná úspěšnost absolventů školy při přijímání na střední školy. Kromě dobrých výsledků ve vzdělávání je důležitým výstupem školy ta skutečnost, aby děti před vstupem na střední školy byly zdravé, pozitivně naladěné a natěšené na pravidelné sportování v závodní či rekreační podobě. Aby prostě sport, pohyb, zdraví a dobrá nálada byly přirozenou a neodmyslitelnou součástí jejich životů. 

Výběrová sportovní třída 1. B na Sluneční škole Vás zve k zápisu, protože: 

1. Třídní učitelkou bude naše skvělá sportující elementaristka - paní učitelka Mgr. Pavla Skopalová, která povede třídu od 1. do 3. ročníku.

2. Děti se mohou těšit na výbornou neopakovatelnou prožitkovou výuku okořeněnou poznávacími výlety a bonusovými sportovními aktivitami jako je plavání, kurzy bruslení, lyžařské pobyty a mnohé další.  

3. Zábavná a kvalitní výuka ANGLIČTINY od prvního ročníku. Vyučujeme maximálně 15 žáků ve skupině! Spolupráce s rodilými mluvčími!

4. Pro všechny ŠKOLNÍ DRUŽINA se školním zvěřincem – ZOO koutek, školní divadlo, pohybové a tvořivé kroužky.

5. Pokud dítě – zájemce o zařazení do 1.B třídy (všesportovní) - již pravidelně sportuje nebo je členem jakéhokoliv sportovního oddílu (viz potvrzení – doklad, čestné prohlášení) má při rozřazování dětí do tvořivé či sportovní třídy plusový bod, který v případě rovnosti bodů rozhoduje o zařazení dítěte do sportovní třídy!

Více se dozvíte na našich webových stránkách ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava