Šumperkem se prožene metalová smršť. V H-clubu budou řádit Mortify, Palpitate a John Wolfhooker

ŠUMPERK - Statiku šumperského H-clubu prověří v polovině dubna trojice výtečných metalových kapel, jejichž členové mají kořeny v Šumperku. Událostí bude koncert legendárních Mortify, kteří se vrací na scénu po dvaceti letech!

Crossover metalová formace Palpitate vystoupí v polovině dubna před domácím publikem v H-clubu. Foto: archiv

"Akce se jmenuje Staré ani muk. Pejorativním označením „staré“ je myšlena jen jakákoliv negativně smýšlející osoba, která je schopna kazit zábavu. Všichni ostatní, nezávisle na pohlaví, orientaci, víře, přesvědčení, vysvědčení a čehokoliv jiného, si přijďte užít příjemný večer plný našlapané a energické muziky," zve na akci za pořadatele Milan Skřivánek. 

Na co se mohou fanoušci dobré muziky těšit?

Večer otevře kapela Mortify ze Šumperka a Jeseníku, hrající metal crossover. Po ní provětrá reprobedny další šumperská crossover metalová formace ze Šumperka s názvem Palpitate. Dále se mohou hudební znalci těšit na soubor John Wolfhooker. Čtyřčlennou kapelu z Prahy, která sama sebe popisuje jako alt-rockový salát kořeněný progresivními breakdowny a popovými melodiemi, vede šumperský rodák a dnes žádaný hudební producent Filip Vlček. 

Akce se uskuteční v pátek 19. dubna. Na trojkoncert se začátkem v 19 hodin je vstupné 300 korun. 



Kapela Mortify.

Kapela John Wolfhooker.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava