SuperStar a StarDance Tereza Mašková přijede pozdravit šumperské fanoušky

ŠUMPERK - Zpěvačka Tereza Mašková, řadící se k největším pěveckým talentům české hudební scény, se vrátí v pátek 22. března do šumperského domu kultury, kde před čtyřmi lety zažila svůj úspěšný koncertní debut. „Tereza dodnes na první samostatný koncert v Šumperku s láskou vzpomíná. A nás velmi těší, že ve svém velmi nabitém diáři našla volný termín a vrací se za námi s novým koncertním programem,“ řekla Reji produkční Michaela Horáková.

Tereza Mašková představí fanouškům program, ve kterém zazní její největší hity. Foto: dk

Vítězka páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar vtrhla na tuzemskou popovou scénu jako hurikán. Stihla vydat dvě úspěšná studiová alba a díky svému mimořádnému hlasovému projevu ji fanoušci často označují za nástupkyni Mariky Gombitové nebo Věry Špinarové.

Po účasti v televizní show Tvoje tvář má známý hlas zazářila i v oblíbeném pořadu Stardance. Koncem roku 2023 se jí podařilo vyprodat slavnou Lucernu v Praze a velký zájem o její koncert očekávají i pořadatelé v Šumperku. 

Mašková zazpívá největší hity

V pátek 22. března od půl osmé večer Tereza Mašková publiku představí program, ve kterém zazní její největší hity Náš Příběh, O Nás Dvou nebo Tam za řekou.

Vstupenky na kulturní událost jara za 450, 500 a 550 korun si mohou zájemci zakoupit online přes SMSticket anebo v pokladně Domu kultury Šumperk.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava