SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na nejlepší divadelní komedii roku 2014

BLUDOV - Zábavou a smíchem bude nabité představení Kšanda, které uvidí hosté bludovského kulturního domu ve čtvrtek 21. března. Originální komedie z autorského pera oblíbeného herce Jaroslava Sypala přináší příběh o lidské hrabivosti, který má nečekané rozuzlení. REJ přináší soutěž o 2x dvě vstupenky.

V Bludově se představí mimo jiné hvězda bláznivých komedií Jaroslav Sypal (na snímku vpravo). Foto: KD

A o čem komediální inscenace vypráví? Magda Olezlá a Jindřich Klíště jsou milenci. Plánují společný život, ale ještě předtím se snaží získat hodně peněz, a přitom zůstat čistí. Vymyslí ďábelský plán. K jeho realizaci zneužijí manžela Olezlé – Huberta Kšandu. Pomůžou mu postupně vystoupat až na samý vrchol kariéry a pak jimi nastražená past sklapne. Teď Olezlé s Klíštětem už nic nebrání k dosažení vytouženého cíle. Jejich růžové sny o bohatství se začínají plnit. Ale všechno je nakonec úplně jinak…

Dialogy ostré jako bič

"Komedie Kšanda je nabitá napětím i originálním humorem. Dialogy ostré jako bič a strhující tempo nenechají diváky ani na chvíli vydechnout. Ne náhodou se Kšanda zařadila mezi nejlepší české komedie roku 2014. Přijďte se o tom přesvědčit. Láska ke Kšandovi kvete v každém věku," zve na představení Bára Haušková, šéfová KD Bludov. 

Návštěvníci se budou bavit ve společnosti populárních herců a zpěváků, jako je Jaroslav Sypal, Heidi Janků, Martin Maxa, Eva Hráská a další. Vstupenky jsou k mání v předprodeji v Kulturním domě Bludov za 350 korun, v den představení podraží o stokorunu.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 2x dvě vstupenky na divadelní představení Kšanda. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Dva výherce, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme v úterý 19. března pod tímto článkem.

Soutěžní otázka: Ve kterém roce se divadelní titul Kšanda stal nejlepší komedií?

A) 2010  B) 2012  C) 2014

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Kdo vyhrál vstupenky na koncert?

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:

Dvě vstupenky na divadelní představení Kšanda vyhráli: Vladimíra Galková z Nového Malína a Karel Klima z Hrabišína

Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci v KD Bludov. 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava