Kulturák ze sedmdesátek dává sbohem. Poslední rozloučení obstará Moravia Big Band

ZÁBŘEH - Zábřežský kulturní dům, který byl otevřen v září 1971, čeká po dlouhých dvaapadesáti letech rozsáhlá rekonstrukce. Trvat bude přibližně jeden rok a obyvatelům Zábřeha by měla přinést moderní kulturní centrum celého regionu. Poslední veřejnou akcí, kterou se mohou zájemci se „starým“ kulturákem rozloučit, bude vánoční koncert zábřežského orchestru Moravia Big Band, na němž jako host vystoupí jedna z nejvyhledávanějších hereček a zpěvaček naší divadelní a muzikálové scény Kateřina Brožová.

Vánoční melodie zazní v podání jedné z nejvyhledávanějších hereček naší divadelní a muzikálové scény Kateřiny Brožové. Foto: zk

Tradičně přitažlivého hudebního hosta si pozval Moravia Big Band na čtvrtek 14. prosince, kdy vystoupí v kulturním domě od 19 hodin spolu s dalšími vokalisty. 

Koncertní program nabídne pestrý mix písní - nejslavnější jazzové a swingové standardy, ale i písně z jiných žánrových vod, vždy však v originálních bigbandových aranžích. Vedle toho zazní ty nejhezčí vánoční melodie z repertoáru jedné z nejvyhledávanějších hereček naší divadelní a muzikálové scény, která v Zábřehu naposledy vystupovala v roce 2019 jako host posledního vánočního koncertu legendárního Orchestru Václava Hybše.

Rozlučkový koncert, pak začne rekonstrukce

„Také tentokrát se bude jednat o koncert rozlučkový, protože bude poslední veřejnou akcí pořádanou v sále kulturního domu před zahájením jeho rekonstrukce,“ upozorňuje s nádechem nostalgie ředitel kulturního domu Zdeněk David.

Poslední volné vstupenky na vánoční koncert orchestru Moravia Big Band a současně poslední koncert v zábřežském kulturním domě před jeho rekonstrukcí si mohou zájemci pořídit online na www.kulturak.info nebo v infocentru.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava