Česko zpívá koledy na Sluneční škole v Temenici. Už potřinácté!

ŠUMPERK - Sluneční škola v šumperské Temenici pořádá tradiční Vánoční den otevřených dveří, na který je zvána široká veřejnost. Oblíbená akce se uskuteční ve středu 13. prosince od šesti ráno do šesté hodiny večerní ve všech prostorách školy. Po dopoledním vyučování mohou zájemci navštívit vánoční tvořivé dílny a prodejní jarmark, který se otevře po čtrnácté hodině ve školní jídelně. Zde také proběhne vystoupení tanečního kroužku a večer pak společné zpívání koled.

Sluneční škola se do zpívání koled zapojí už třináctý rok v řadě. Foto: fb

Pro děti i dospěláky bude zajištěno občerstvení. Návštěvníci si mohou prohlédnout také ZOO koutek se svými zvířátky a od sedmnácti hodin v divadelním sálku odehraje divadelní kroužek Slunečník pohádku Tajemství staré bambitky.

Sluneční škola nezapomíná ani na budoucí prvňáčky, kteří dnes navštěvují kteroukoliv mateřskou školku v Šumperku nebo v blízkém okolí.

"Budoucí školáci, přijďte si vyzkoušet „Zápis JEN TAK - NANEČISTO“. Na každého budoucího prvňáčka i zájemce o přípravnou třídu čeká pěkná odměna a vánoční překvapení," zve do Sluneční školy její ředitel Hynek Pálka.

České i celý svět zpívá koledy

V 17.45 hodin proběhne za přítomnosti zástupců Města Šumperk před školou vyhlášení soutěže 10 000 kroků, kterou vyhrála Sluneční škola.

Přesně v 18 hodin si všichni přítomní zazpívají šest vánočních koled, které současně zazní na tisících míst v České republice a také po celém světě!

V Šumperku se zpívá na Sluneční škole a u šumperského divadla, přičemž temenická škola se do zpívání zapojí už potřinácté.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava