Snow film fest nabídne unikátní filmy i atraktivního hosta

ZÁBŘEH - Šest soutěžních filmů s překrásnými přírodními scenériemi i obdivuhodnými sportovními výkony a jeden vtipně pojatý skeč z prostředí zimních sportů. Tak zní nabídka letošního filmového festivalu Snow film fest, který odstartuje o státním svátku 17. listopadu ve čtyři odpoledne v sále zábřežského kina Retro.

Snow film fest nabídne přednášky a cestopisy plné dobrodružství. Foto: zk

Dvanáctý ročník oblíbené akce přinese pořádnou nadílku těch nejlepších světových a českých filmů se zimní outdoorovou tematikou. „Snow film fest nabídne film o rychlostním výstupu na sedmitisícovku v Nepálu, lyžařskou odyseu v kulisách mrazivých fjordů Norska, hledání nadýchaného prašanu v zasněžených pláních Sibiře nebo dechberoucí snowkiting,“ zve na festivalové taháky Zdeněk David ze Zábřežské kulturní.

„Návštěvníci festivalu se mohou těšit také na přednášku o výstupech na ekvádorské sopky v podání horolezce a cestovatele Luboše Bury, který se ovšem v řadě českých filmů objevil jako kaskadér,“ představil letošního festivalového hosta David. 

Vstupenky jsou stále v prodeji

Snow film fest tradičně potěší chuťové buňky návštěvníků originálním občerstvením, přinese také diváckou anketu, losování o ceny a jako vždy pohodovou festivalovou atmosféru.

Podrobné informace o připravovaných filmových titulech zájemci najdou na webových stránkách snowfilmfest.cz. Vstupenky, které se dají v předprodeji pořídit za symbolickou stokorunu, se i letos prodávají na konkrétní místa.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava