Legendární herec Petr Nárožný zavítá do Šumperka jako Milionový údržbář

ŠUMPERK - Dům kultury Šumperk připravil na čtvrtek 9. listopadu lahůdku pro příznivce Thálie. V hlavních rolích úspěšné komedie francouzského autora Erica Assouse se zde představí legenda českého divadla a filmu Petr Nárožný, jeho bývalou manželku Séverine ztvární neméně populární Veronika Freimanová.

Veronika Freimanová a Petr Nárožný pobaví šumperské publikum. Foto: dk

Režie veleúspěšné divadelní komedie se ujal dramatik Antonín Procházka, kterému se v divadelních kruzích přezdívá „Plzeňský Molière". Samotný režisér této komediální adaptace se také objeví v jedné z vedlejších rolí po boku se Zuzanou Žákovou, Martinem Zahálkou mladším nebo Lucií Zedníčkovou.  

Dvojnásobná radost z divadla

„Jsme rádi, že se nám s Agenturou Harlekýn podařilo navázat dlouhodobou spolupráci a čas od času můžeme na prknech domu kultury přivítat moderní komedie s výraznými hereckými osobnostmi. Tentokrát je radost dvojnásobná, jelikož pan Petr Nárožný se u nás objeví po velmi dlouhé době,“ těší se na představení dramaturg domu kultury Ondřej Procházka.

Francouzskou komedii o zruinovaném obchodníkovi, který začne pracovat jako údržbář ve vydavatelství své bývalé manželky, uvede kulturák ve čtvrtek 9. listopadu od 19 hodin.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava