Moravská filharmonie vyprodala zábřežský kulturák

ZÁBŘEH - Na vystoupení olomoucké filharmonie patřící k předním symfonickým orchestrům u nás se mohou opět těšit příznivci klasické hudby ze Zábřeha a okolí. Melodie z legendárních českých filmů rozezní sál kulturního domu ve čtvrtek 26. října od 19 hodin.

Šedesátičlenný orchestr vystoupí v zábřežském kulturáku nezvykle na opačné straně sálu. Foto: zk

Na slavnostním koncertu, který je pořádán u příležitosti státního svátku – 105. výročí vzniku samostatného československého státu, tentokrát zazní program složený ze skladeb z českých filmů Limonádový Joe, Postřižiny, Anděl Páně 2, Léto s kovbojem, Princezna se zlatou hvězdou a mnohých dalších. To vše pod taktovkou Jana Kučery, dirigenta a hudebníka známého například z televizní soutěže StarDance, a za doprovodu zpěvačky Natálie Tichánkové, která účinkuje na prestižních divadelních scénách po celé republice.  

Beznadějně vyprodáno

„Olomoučtí filharmonici se k nám vracejí po úspěšném loňském koncertu, který sklidil mimořádný ohlas publika. Z důvodu nedostatečné velikosti pódia a také z důvodů akustických bude více než šedesátičlenný orchestr opět vystupovat na provizorním pódiu vystavěném speciálně pro tuto příležitost na stupních hlediště,“ informoval Zdeněk David. „Vstupenky na letošní koncert jsou už delší dobu beznadějně vyprodány,“ dodal jednatel Zábřežské kulturní.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava