Tomík na cestách popíše dobrodružnou výpravu na tuktuku do Afriky

ŠUMPERK - Mladý dobrodruh Tomáš Vejmola, kterého zná většina lidí jako Tomíka na cestách, neustále překvapuje novými cestovatelskými sny. Po předchozím výletu, kdy z Thajska přicestoval na tuktuku pojmenovaném Žihadlo, se rozhodl pro další náročnou výzvu – přivézt typickou trojkolku i z Afriky. A přesně o tom bude pojednávat napínavá a veselá přednáška, která se uskuteční v pondělí 23. října v Šumperku.

Cestovatelská show Tomáše Vejmoly je určena všem, kteří se chtějí dozvědět něco nového o cestování v afrických zemích. Foto: dk

„Cestovatel Tomáš Vejmola se už v minulosti podělil se šumperským publikem o zážitky, jak se mu jelo na kole do Gruzie, nebo co ho potkalo na strastiplné cestě do Thajska. Jeho příběhy z výprav po světě pravidelně sdílí i na svém Facebooku a YouTube, proto jeho fanoušci mají pocit, že mohou bezprostředně prožívat dobrodružství společně s ním,“ uvedla produkční domu kultury Michaela Horáková. 

Africký příběh, který představí v pondělí v Šumperku, je plný neuvěřitelných zážitků, které Tomíka a jeho parťáka Davida potkaly na cestě dlouhé 9000 kilometrů. Za 111 dní projeli barevnou Jihoafrickou republikou, Botswanou plnou zvířat, Viktoriiny vodopády, přes nejtěžší Zambii, veselou Malawi, obrovskou a domorodými kmeny posetou Tanzánii až nakonec dorazili do Ugandy, kde vozítko zaparkovali, aby za dva roky pokračovali na cestě dále domů. 

Na diváky čeká poznání, inspirace i humor

Stand-up cestovatelská projekce je určena pro všechny, kteří se rádi zasmějí, inspirují nebo se chtějí dozvědět něco nového o cestování v exotických zemích. 

Mnoho barvitých historek doprovázených krásnými záběry přiveze do Šumperka Tomáš Vejmola v pondělí 23. října. Jeho pořad začne v 17 hodin v šumperském G-klubu. 

Více informací k pořadu najdou zájemci ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava