Dušek přiveze do Zábřehu Hřebejkovo vraždění

ZÁBŘEH - V pondělí 16. října uvede zábřežský kulturní dům hru současného francouzského dramatika Erika-Emmanuela Schmitta s názvem Manželské vraždění, která nabídne originální vhled do zákoutí manželského soužití. Jistě půjde o výjimečný divadelní zážitek, vždyť za režiséra si Divadlo Na Jezerce zvolilo filmového hitmakera Jana Hřebejka, a navíc ve hře exceluje Jaroslav Dušek, jemuž vynikajícím způsobem kontruje slovinská herečka Nataša Burger.

V divadelní inscenaci Manželské vraždění září herecký tandem Jaroslav Dušek a Nataša Burger. Foto: zk

Oba protagonisté dvě hodiny táhnou představení, které není ničím jiným než snahou odkrýt to, co dělá manželství manželstvím – po patnácti letech vášní, soubojů, kotrmelců a nedorozumění.

„Gill se vrací z nemocnice do svého bytu a vypadá to, že si po úrazu hlavy nepamatuje vůbec nic. Manželce Líze vyká, nepoznává oblíbené křeslo a neví, že nejčastěji tráví čas v obchodech s oblečením. Musí se tak spoléhat jen na informace, které mu o něm samotném řekne jeho žena Líza. A protože se Gill živí psaním detektivek, rozhodne se pro křížový výslech své vlastní ženy…,“ naznačuje rozjezd příběhu produkční domu kultury Vratislav Jarmar. 

 Vstupenky na hořkou komedii, plnou vtipných hlášek, postřehů a skvěle odehraných scének, si mohou zájemci pořídit od 440 korun online na www.kulturak.info nebo v infocentru kulturního domu.

Představení má začátek v obvyklých 19 hodin.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava