Jazz in Hall letos ozdobí romantický zpěvák Martin Chodúr a divoká kapela Monkey Business

ZÁBŘEH - Druhý říjnový víkend patří v Zábřeze už tradičně festivalu Jazz in Hall. Devatenáctý ročník oblíbené akce představí, jak je dlouholetým zvykem, zajímavé hudební hosty v různých podobách jazzu či swingu. V prostorách zámeckého sklepení nebo tenisové haly vystoupí pop-funky kapela Monkey Business nebo zpěvák Martin Chodúr, jehož vystoupení instrumentálně podpoří domácí Moravia Big Band.

Hlavním lákadlem festivalu Jazz in Hall bude koncert pražské kapely Monkey Business. Foto: jih

„Program festivalu Jazz in Hall 2023 odstartuje v pátek 13. října hudebním večerem v neokoukaných prostorách sklepení zábřežského zámku, kde od půl osmé vystoupí soubory Modrý cimbál, Evah & Band a Naoddbeat,“ popsal úvodní program pořadatel akce Vít Komárek. 

Festival pak vyvrcholí v sobotu 14. října v koncertně netradičním prostředí zábřežské tenisové haly. Od půl osmé večer se na podiu objeví Moravia Big Band s oblíbeným českým zpěvákem Martinem Chodúrem, dále zahraje Luboš Soukup Quartet a jako hlavní hvězda letošního programu bude na podiu řádit kapela Monkey Business s frontmanem Matějem Ruppertem a zpěvačkou Terezou Černochovou.

Vstupenky jsou stále v prodeji

Lístky na sobotní večer vyjdou zájemce na 390 korun v předprodeji, v den akce pak o stokorunu podraží. Vstupné na páteční program je 190 korun.

Vstupenky na festival Jazz in Hall, který se koná za podpory Olomouckého kraje a Města Zábřeh, jsou k dostání v zábřežském Infocentru nebo na webových stránkách www.jazzinhall.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava