Z policejní linky 53. týden – Hladový zloděj řádil v Mohelnici, ze sklepa odnesl 100 sklenic s masem a zavařeninou

OKRES - Zloději neodpočívali ani o vánočních svátcích. V Zábřeze vykradli garáž, v Mohelnici sklep. Co dalšího řešili tento týden kriminalisté v našem regionu?

Vánoční návštěva vyšla draho

ZÁBŘEH – Jízdní kolo, lyže a přilbu na motorku si odnesl zloděj, který v době od 25. do 27. prosince vykradl garáž v ulici Na Křtaltě v Zábřeze. Nezvaná návštěva přišla majitele objektu na dvaadvacet tisíc korun.

Při požáru se zranila žena. Oheň mohla způsobit pyrotechnika 

OKRES – Při požáru, který propukl ve čtvrtek 31. prosince v obci na Šumpersku, se zranila žena. Hořet začalo kolem sedmé hodiny večer. Požár zachvátil dřevěný přístřešek, kde kromě motocyklu BMW shořelo ještě osm pneumatik. Žár poškodil také sousedící dům. Škoda se vyšplhala na zhruba půl miliónu korun. Příčinou požáru mohla být podle jedné z vyšetřovacích verzí pyrotechnika.  

Zloděj kradl v Mohelnici 

MOHELNICE – Do sklepní kóje paneláku v Nové ulici v Mohelnici se v uplynulých dnech vloupal zloděj. Odnesl si sto sklenic se zavařeninou a masem, nepohrdl ani zeleninou a ovocem. Souhrnem odcizil potraviny za sedm tisíc korun.

Na severu regionu někdo tráví psy

OKRES – Zhruba třicet zvířat podlehlo traviči, který v sousedním Pardubickém kraji a už také na Štítecku zabíjí psy. Chovatelé jsou z rozsahu a zákeřnosti otrav v šoku. Případy řeší šumperská policie. Pachatel ale spravedlnosti uniká a počty uhynulých zvířat narůstají. Celý článek najdete ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava