Řidič osobáku trefil motorkáře

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Vyděrače, dopravní nehody, okradeného opilce a také loupež nafty v lesní školce.

S oteplením vyrazili do terénu motorkáři. A policie už hlásí první nehody. Tato se stala u Nového Malína. Foto: pčr

Motorkář skončil ve špitále

NOVÝ MALÍN – Do cíle své cesty nedojel v neděli 17. března řidič motorky, který projížděl mezi Novým Malínem a Hrabišínem. V zatáčce do něj totiž narazilo auto, jehož řidič najel do protisměru. Motorkář pak ztratil rovnováhu a spadl na zem. Se zraněním ho sanitka převezla do šumperské nemocnice. Na motorce vznikla škoda za 260 tisíc korun.  

V lesní školce kradl naftu 

VELKÉ LOSINY – Zhruba 120 litrů nafty ukradl zloděj z lesní školky ve Velkých Losinách. Do areálu firmu vnikl minulý týden. Palivo odčerpal z traktoru a dvou dalších vozidel. Společně s poškozením nádrží způsobil škodu za téměř osm tisíc korun. 

Opilého muže okradli ve spánku 

MOHELNICE – Popíjení s kamarády přišlo hodně draho čtyřiatřicetiletého muže v Mohelnici. Když si po flámu ustlal na lavičce u autobusové čekárny, okradl ho zloděj o mobil a hodinky. V součtu si tak přišel na věci za 11 tisíc korun.  

Vyděrači připravili muže o statisíce korun

ŠUMPERK – Šumperští kriminalisté zadrželi skupinu vyděračů z Ostravy, kteří připravili muže ze Šumperska o statisíce korun. Vydávali se za necudnou dívku, její rodinu, a dokonce i za policisty. Více se dočtete ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava