Na Krásném havarovalo auto bez řidiče

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Bouračku v Bohuslavicích, vandala v Hanušovicích, kuriózní nehodu u obce Krásné a také opilou mladou dívku v Mohelnici, která si svůj řidičák dlouho neužila.

Nezabrzděné auto řidiči ujelo a zastavilo se až o strom. Foto: pčr

U Šumperka bouralo auto bez řidiče 

KRÁSNÉ – Ke kuriózní nehodě došlo ve čtvrtek 22. února u obce Krásné nedaleko Šumperka. Řidič tam vystoupil ze své škodovky, kterou zaparkoval v kopci, ale zapomněl zatáhnout ruční brzdu. Gravitace udělala svoje a auto se dalo do pohybu – vůz se zastavil až poté, co vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Na škodovce vznikla škoda za 100 tisíc korun.  

Sprejer se vyřádil na garáži 

HANUŠOVICE – Škodu za více než 10 tisíc korun způsobil vandal, který v Hanušovicích posprejoval vrata garáže a dílen v Zábřežské ulici. Policie věc řeší jako trestní čin poškození cizí věci.  

Dívka jela pod vlivem 

MOHELNICE – Velmi brzy přišla o řidičák teprve jednadvacetiletá šoférka v Mohelnici. Může si za to sama. V sobotu 17. února totiž řídila pod vlivem alkoholu. V ulici Boženy Němcové nadýchala policistům 1,3 promile alkoholu. Teď jí hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Nepozornost bolela. Žena skončila v nemocnici

BOHUSLAVICE – Zraněním skončila nehoda mezi dvěma auty v Bohuslavicích. K bouračce došlo ve středu 21. února hodinu před polednem. Řidička VW nedala přednost škodovce, která jela po hlavní silnici a z boku do ní narazila. Zranění utrpěla spolujezdkyně z fabie. Na autech vznikla škoda za 130 tisíc korun.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava