Taxikář jel z Prahy až na Moravu bez řidičáku. Chytli ho v Šumperku

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, krádeže, opilce za volantem, taxikáře se zákazem řízení a také další podvod přes internet - tentokrát se nechala napálit dvaaosmdesátiletá seniorka.

Vcelku běžná policejní akce, kdy muži zákona dohlíželi na bezpečnost provozu v Šumperku, skončila překvapením. Foto: fb

Policie chytla pražského taxikáře, který vloni přišel o řidičák 

ŠUMPERK – Vcelku běžná policejní akce, kdy muži zákona dohlíželi na bezpečnost provozu v Šumperku, skončila v pátek 9. února velkým překvapením. Hlídka totiž v Žerotínově ulici chytla taxikáře, který ráno vyrazil na Moravu až z Prahy, přitom neměl řidičák. Zákaz řízení všech motorových vozidel mu vloni nařídil soud. Třiadvacetiletý mladík je teď podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.  

Řidička přehlédla náklaďák. Škody jdou do statisíců korun 

MOHELNICE – Škodu ve výši 350 tisíc korun si vyžádala nehoda, ke které došlo uprostřed týdne poblíž Mohelnice. Pětatřicetiletá řidička se za městem snažila odbočit na Podolí, přitom ale přehlédla přijíždějící náklaďák a došlo ke střetu. Vše se naštěstí obešlo bez zranění.  

Investice seniorce nevyšly. Raduje se podvodník 

OKRES – Další ženou, kterou napálili internetoví podvodníci, je dvaaosmdesátiletá seniorka ze Šumperska. Ta zareagovala na podvodnou reklamu, která slibovala výhodné investice. Podvodník jí následně přesvědčil k tomu, aby si na notebook naistalovala aplikaci pro vzdálený přístup, načež důchodkyni zmizelo z účtu více než sto tisíc korun.  

Jízda opilého řidiče skončila ve Starém Městě 

STARÉ MĚSTO – Ani dvaačtyřicetiletý řidič škodovky ze Starého Města si ze zákazu řízení nic nedělal. V sobotu 10. února s vesele proháněl po městě až do doby, než ho zastavila policejní hlídka. Ta mu naměřila 1,43 promile alkoholu v dechu. K pití se šofér přiznal a teď mu za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí vězení.  

Zloděj se policii sám nahlásil. Ukradeným telefonem

ŠUMPERK – Ve vazbě skončil čtyřiadvacetiletý mladík, který ve čtvrtek 8. února okradl dívku na vlakovém nádraží v Šumperku. Pikantní na celým případu je, že se strážníkům sám udal z telefonu, který krátce předtím ukradl. Více se dozvíte ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava