Hlavu jí přimáčkla do dveří. Na mol opilá řidička běsnila v Šumperku

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehodu u Mírova, krádež v šumperské knihovně a pak hlavně opilce za volantem. V Hrabenově ujížděl policii opilý motorkář s podomácku vyrobenou SPZ a v Šumperku řádila řidička jako smyslů zbavená.

Žena, kterou napadla agresivní řidička, skončila v péči lékařů. Ilustrační foto: ZZS

Opilá řidička napadla ženu 

ŠUMPERK – Jako smyslů zbavená si počínala osmatřicetiletá řidička v Šumperku. Ještě předtím, než k ní dorazila policejní hlídka, napadla o šest let starší ženu. V návalu vzteku jí chytila za vlasy a hlavou jí udeřila o kapotu auta. Tím ale útok neskončil. Oběti pak dvakrát přiskřípla hlavu do dveří vozu. Policisté ženě naměřili více než dvě promile alkoholu a po jejím agresivním výstupu na policejní služebně ji umístili do cely. Kriminalisté teď násilnici podezřívají ze dvou trestných činů – ohrožení pod vlivem návykové látky a ublížení na zdraví. Ženě hrozí až tři roky vězení.  

V knihovně řádil zloděj 

ŠUMPERK – Hodně draho přišla muže ze Šumperska návštěva knihovny v okresním městě. V půjčovně knih k němu přiskočil lapka, vytrhl mu z ruky peněženku a zmizel. Uvnitř měl okradený čtenář 400 korun a svazek klíčů.  

Ožrala dojezdil 

ŠUMPERK – Více než jednu promile nadýchal ve středu 22. listopadu řidič v Šumperku. Policejní hlídka ho stavěla v Jesenické ulici. Muž se k požití alkoholu přiznal, na místě přišel o řidičák a teď ho ještě čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Motorkář ujížděl policii. Byl opilý a měl u sebe trávu 

HRABENOV – Jednačtyřicetiletý motorkář se minulý pátek pokoušel ujet policejní hlídce v Hrabenově. S motorkou zajel do lesa, na jehož okraji si pak policisté na řidiče počkali. Muž nadýchal 1,41 promile, měl u sebe marihuanu a ani motorka nebyla zcela v pořádku – třeba SPZ byla podomácku vyrobená, a tudíž falešná. 

Auto zůstalo na střeše i s dětmi 

MÍROVSKÝ GRUNT – Převrácené na střeše zůstalo 19. listopadu vozidlo značky Škoda Roomster. Jeho řidič dostal při jízdě smyk a s autem vjel do příkopu. Zatímco šofér vyvázl z nehody bez zranění, do nemocnice museli všichni spolujezdci – žena a dvě děti, které do špitálu v Šumperku převezla sanitka.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava