Nebýt naivních investorů, byla by policie skoro bez práce

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Krvavý souboj na nože v šumperské ubytovně, tragický požár v Bohutíně a pak několik krádeží a podvodů. Také minulý týden se nechali napálit další nešťastníci.

Senior naletěl podvodníkovi, který mu sliboval bohatý zisk z online investice. Podobné události jsou teď na každodenním pořádku. Ilustrační foto: FB

Senior přišel o desetitisíce 

OKRES – Další oběť internetových podvodníků pochází z Velkolosinska. Senior naletěl muži, který se vydával za bankovního makléře. Podvodník nainstaloval do počítače své oběti program pro vzdálený přístup a pak si nechal na svůj účet převést 4 500 euro. Zisku z investice se senior nedočkal. Bez peněz a bez iluzí oznámil případ na policii. Podobné události jsou teď na každodenním pořádku.  

Peníze poslala, zboží nedostala 

OKRES – O dvanáct tisíc korun přišla žena ze Šumperska, která si přes web objednala pneumatiky. Peníze zaplatila předem, zboží se doteď nedočkala.  

Okradl řidiče 

HRABIŠÍN – Pořádně draho přišla řidiče dodávky krátká zastávka v Hrabišíně. Během toho, co v prodejně sepisoval dodané zboží, mu kdosi ukradl z auta peněženku s téměř padesáti tisíci korunami. Nutno dodat, že příliš práce s krádeží chmaták neměl – kabina vozu byla totiž odemčená.  

Napřed se opili na mol, pak vytáhli nože

ŠUMPERK – Dva muži ve věku dvaatřicet a pětačtyřicet let se v sobotu večer porvali na jedné ze šumperských ubytoven. Tekla přitom krev a oba násilníci nakonec skončili v péči chirurgů. Ještě předtím nadýchal každý zhruba tři promile alkoholu. Celý případ ZDE

Požár skončil tragédií

BOHUTÍN – Šestašedesátiletý muž uhořel v sobotu ráno v unimobuňce v Bohutíně. Požár zachvátil jeho obydlí kolem sedmé hodiny. Na místě kromě hasičů a policistů zasahoval také expert na žhářské útoky. Cizí zavinění ale policie nakonec vyloučila. Celý případ ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava