Investice do zlata i zlaté kolo. Policie řešila třpytivé případy

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dramaticky vyhlížející dopravní nehodu u Hanušovic, mnohaleté týrání ženy na Jesenicku, krádeže a také různé podvody. Například v Šumperku okradl starší ženu pořádně drzý ničema, který z ní vylákal údaje k elektronickému bankovnictví, když se v telefonu představil jako její neteř.

V posledních letech řeší policisté na Šumpersku jeden internetový podvod za druhým. Tentokrát důvěřivá žena přišla o peníze i vysněnou zlatou investici. Foto: FB

Zlaté oči. Ze zlaté investice nebylo nic 

VELKÉ LOSINY – Podvodníkům naletěla starší žena z Velkých Losin. Ti ji po telefonu přesvědčili, aby svých 400 tisíc korun převedla na jejich účet s tím, že za týden jí peníze vrátí a přidají 200 tisíc z fondu evropských dotací ve zlatě. Žádné peníze už ale důvěřivé investorce nikdo nevrátil a ani o výnosu nemůže být řeč. Policie případ šetří jako trestný čin podvod.  

Zloděj ujel na zlatém kole. Možná ho poznáte  

MOHELNICE – O bicykl přišel v pátek 3. listopadu muž v Mohelnici. Kolo mu ze společných prostor domu v ulici Pionýrů ukradl zloděj. Okradený kolař pak vyčíslil škodu na 20 tisíc korun. Kolo mělo zvláštní poznávací znak – netypickou zlato barvu s černými nápisy.  

Auto srazilo cyklistku a řidič ji připravil o brýle   

LIBINA – V nemocnici skončila dvaačtyřicetiletá žena, kterou ve čtvrtek 9. listopadu srazil mladý řidič v Libině. Do cyklistky narazil zezadu. Dechová zkouška byla u šoféra i ženy negativní. Na autě vznikla škoda za 10 tisíc korun, žena nahlásila ztrátu dioptrických brýlí za šest tisíc korun.  

Žádná neteř, ale pořádný ničema 

ŠUMPERK – Velkou vynalézavost projevil podvodník, který ženu ze Šumperska okradl o 50 tisíc korun. Peníze jí sebral z jejího účtu, kam se naboural poté, co mu žena prostřednictvím SMS zpráv poslala informace ke svému elektronickému bankovnictví. Ničema se v telefonu vydával za neteř seniorky a tvrdil, že jde o kódy do soutěže.

Manželce udělal ze života peklo. Týrání trvalo 12 let

JESENÍK – Bití, ponižování, nadávky a spoustu dalších útrap musela dlouhá léta snášet žena z obce na Jesenicku. Týral ji její partner, zkušený kriminálník. Situace vygradovala letos, kdy policie násilníka zadržela a soud ho poslal do vazby. Více informací ZDE.

Fábie uvěznila řidiče

VLASKÉ – K vážné nehodě došlo v pondělí 6. září v u obce Vlaské. Osmadvacetiletý řidič tam narazil do stromu, načež zůstal v autě zaklíněn. Ven ho dostali až přivolaní hasiči. Pro šoféra si přiletěl vrtulník, který ho přepravil do fakultní nemocnice v Olomouci. Zraněného spolujezdce dostali do péče chirurgové v Šumperku.  






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava