Manželce udělal ze života peklo. Týrání trvalo 12 let

JESENÍK – Bití, ponižování, nadávky a spoustu dalších útrap musela dlouhá léta snášet žena z obce na Jesenicku. Týral ji její partner, zkušený kriminálník. Situace vygradovala letos, kdy policie násilníka zadržela a soud ho poslal do vazby.

Uplynulých dvanáct let žena prožila s tyranem, jeho běsnění často sledovaly děti. Ilustrační foto: FB

„Z důvodu neúnosnosti celé situace a s obavou o své děti, zdraví a život se žena začátkem listopadu obrátila na policisty. Ti na základě zjištěných skutečností využili svého oprávnění a agresora ze společného obydlí vykázali,“ uvedla k případu podrobnosti Petra Vaňharová, mluvčí jesenické policie. 

Ponižoval manželku i její rodiče

V uplynulých dvanácti letech si žena prožila peklo na zemi. Její násilnický partner ji pěstmi tloukl do zad i obličeje, ponižoval i její rodiče, manželku dokonce škrtil. Jeho násilnické výlevy musely často sledovat také děti. Policie po oznámení týrání agresivního muže ze společného bytu vykázala, jenže ten soudního zákazu nedbal, a partnerku obtěžoval dál. Proto ho soudce poslal do vazby.

„Trestní stíhání obviněného, který byl v minulost již opakovaně soudně trestaný převážně za násilnou a majetkovou trestnou činnost, probíhá vazebně. V případě prokázání viny a odsouzení mu v krajním případě hrozí až osm let za mřížemi,“ dodala Vaňharová.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava