Panter se srazil s náklaďákem. Čtyřkolku vykolejila prasata. Opilý důchodce na koloběžce zranil ženu

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Krádež dřeva v Jindřichově a spoustu dopravních nehod. Ve Vikýřovicích se podruhé narodil řidil náklaďáku, který přehlédl vlak, a neobvyklá dopravní nehoda se odehrála v Leštině. Na mol opilý důchodce na koloběžce vážně ublížil bruslařce.

I něco tak velkého jako vlak se dá přehlédnout. Následky bývají často fatální. Řidič náklaďáku, který se srazil s vlakem ve Vikýřovicích, může mluvit o velikém štěstí. Z nehody vyvázl bez zranění. Foto: PČR

Vlak se „potkal“ s náklaďákem 

VIKÝŘOVICE – Dvě zranění si vyžádala páteční srážka osobního vlaku s náklaďákem na železničním přejezdu ve Vikýřovicích. Auto vjelo na přejezd na poslední chvíli, mašinfíra už tak nemohl střetu zabránit. V soupravě RegioPanter cestovalo padesát osob, dva cestující se zranili. Řidič nákladního auta odešel z hrozivě vypadající nehody po svých.  

Opilý muž na koloběžce zranil bruslařku 

LEŠTINA – K neobvyklé dopravní nehodě vyjížděli policisté do Leštiny. Do sebe tam narazili muž na elektrokoloběžce a žena na kolečkových bruslích. Dvaašedesátiletý jezdec nadýchal přes dvě promile alkoholu. Žena se při střetu zranila a skončila v šumperské nemocnici. 

Zloděj se chystá na zimu 

JINDŘICHOV – Osm kubíků dřeva ukradl zloděj z Jindřichova. Kuláče ležely u cesty, kde si je pachatel naložil a odvezl. Způsobil tím škodu za zhruba jedenáct tisíc korun.  

Cestu zatarasili divočáci

 LEŠTINA – Stádo divokých prasat zkřížilo ve středu 25. října cestu řidiči čtyřkolky mezi Rájcem a Leštinou. Aby se muž zvířatům vyhnul, strhnul řízení mimo silnici. Stroj se pak převrátil a šofér se zranil. Prasata místo nehody bez pardonu opustila.  

Řidička uvízla v únikové pruhu

MOHELNICE – Únikový pruh, který pod mohelnickým kopcem slouží k zachycení vozidel s nefunkčními brzdami, lapil v úterý 24. října řidičku volkswagenu. Na jejím autě ale technika fungovala bezvadně, selhal však úsudek motoristky. Žena totiž původně plánovala zastavit na kraji silnice, přehlédla ale značku upozorňující na únikový pruh a vjela do něj. Po dvaceti metrech vozidlo zapadlo.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava