BMW vjelo na cyklostezku, řidič skončil v nemocnici

Z POLICEJNÍ LINKY - Co dělali v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Podle zpráv tiskového oddělení to vypadá, že moc práce neměli. Policejní svotky zmiňují pouze krádež dřeva a jednu dopravní nehodu.

Řidič BMW se při nehodě zranil, jeho spolujezdkyně měla větší štěstí – do nemocnice ji odvezli jen na pozorování. Foto: PČR

Auto dělalo kotrmelce. Mladý řidič skončil v nemocnici 

BRATRUŠOV – K nehodě BMW došlo v úterý 10. října mezi Šumperkem a Bratrušovem. Dvacetiletý řidič dostal v zatáčce smyk, auto vyjelo mimo silnici, udělalo několik kotrmelců, pak narazilo do sloupu veřejného osvětlení, a nakonec skončilo na cyklostezce. Řidič se při nehodě zranil, jeho osmnáctiletá spolujezdkyně vyvázla jen s lehčím šokem.  

Peníze poslal na jiný účet. Firma si je nechala 

MOHELNICE – O pětapadesát tisíc korun je chudší muž z Mohelnice. V polovině srpna špatně zadal číslo účtu a peníze poslal jinam, než měl. Firma, které se finance nedopatřením dostaly, slíbila obnos vrátit. Jenž dodnes tak ani přes urgence neučinila, a muž proto informoval policii. Ta na případu pracuje kvůli podezření z trestného činu zatajení věci.  

Zloděj ukradl dřevo 

SOBOTÍN – O třicet kubíků dřeva přišla obec Sobotín. Krádež smrkové kulatiny nahlásil starosta. Sobotínu vznikla škoda za 60 tisíc korun. Jednalo se o kuláče v délce dvanáct metrů.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava