Cyklistům se nedařilo. Jeden trefil značku, druhý netrefil závoru

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody aut, karamboly cyklistů, různé krádeže, nepoctivého dealera drog a také jednu podvodnici, která brala dávky z pracáku, ačkoliv byla zaměstnaná. Teď hrozí mladé ženě dva roky vězení.

Tohle by na chodníku čekal málokdo. Určitě ne cyklistka, která se nárazem do značky zranila. Foto: PČR

Cyklistka trefila značku

MOHELNICE – Nepozornost při jízdě na kole se krutě vymstila čtyřiačtyřicetileté cyklistce v Mohelnici. V úterý 26. září narazila s kolem do dopravní značky a zranila se tak, že ji musela ošetřit záchranná služba, která pak pohmožděnou cyklistku převezla do nemocnice. Nutno dodat, že značka stála přímo uprostřed chodníku.   

Bouračka v Novém Malíně 

NOVÝ MALÍN – Škoda Fabia a Mercedes Benz – to jsou hlavní účastníci nehody, která se odehrála 26. září v Novém Malíně. Devatenáctiletý řidič škodovky narazil do mercedesu právě v okamžiku, kdy zahraniční vůz začal odbočovat. Na autech vznikla škoda za 90 tisíc korun a vše se naštěstí obešlo bez zranění.  

Brala dávky, ačkoli neměla 

ŠUMPERK – O dvaadvacet tisíc korun si neprávem přilepšila osmadvacetiletá žena ze Šumperska. Jde o peníze, které jí vyplatil pracák jako podporu v nezaměstnanosti. Úředníkům ale podezřelá zapomněla sdělit, že zhruba čtvrt roku pracovala na dohodu a pobírala plat. Za trestný čin podvod jí hrozí dva roky vězení.  

Dodávka se zapíchla do stromu 

ZVOLE – O štěstí v neštěstí může mluvit řidič dodávky, který havaroval v pondělí 25. září mezi Zvolí a Libivou. Šofér vyjel ve vysoké rychlosti ze silnice, narazil do stromu a pak se vozidlo odrazilo zpět na cestu. Z poničeného auta vyvázl motorista překvapivě bez zranění. Na dodávce vznikla škoda za 200 tisíc korun.  

Místo klíče použil hasičák 

ZÁBŘEH – S vloupáním do restaurace v Zábřehu se nepáral zloděj, který do objektu vnikl v neděli 24. září. Dveřmi prohodil hasičák a pak si uvnitř restaurace přivlastnil více než sedmdesát tisíc korun. Policie z vloupačky podezřívá třiašedesátiletého muže.  

Cyklistu překvapila závora 

DROZDOV – Sjezd z kopce u Drozdova nezvládl v sobotu 23. září mladý cyklista. Nevyšel mu manévr, kterým se chtěl závoře vyhnout a upadl na zem. Do péče si ho převzali chirurgové v Šumperku.  

Narkoman se chtěl sjet pervitinem. Dostal kloubní výživu 

ŠTÍTY – Až pět let vězení hrozí muži, který na Štítecku vyráběl a také prodával pervitin. V jenom případě předal svému zákazníkovi kloubní výživu s ujištěním, že jde o „perník“. Kolik předraženého glukosaminu do sebe narkoman vpravil a s jakým efektem na bolavá kolena policie neuvedla. Celý článek ZDE.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava