Opilý řidič srazil tři motorky. Na zpátečku

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, nepoctivou firmu a také krádeže. Například v Sudkově ukradli rodině vířivku i houpací síť - a je po relaxaci.

Tři poškozené motorky a škoda za více než 200 tisíc korun. To je výsledek jízdy řidiče v Branné, kterému se nepovedlo couvání. Foto: PČR

Při couvání srazil tři motorky 

BRANNÁ – „Husarský“ kousek se povedl šestačtyřicetiletému řidiči auta v Branné. V neděli 10. září se pokoušel vycouvat autem, přičemž narazil do dvou zaparkovaných motorek – jedna z nich se pak převrátila na třetí motocykl. V součtu tak řidiči způsobil škodu za více než 200 tisíc korun. A co víc, policie při šetření zjistila, že šofér usedl za volant pod vlivem alkoholu. Nadýchal 2,8 promile.

Kromě peněz ukradl žene i zlaté srdce 

MOHELNICKO – Krádež peněz a šperků oznámila žena z Mohelnicka. Zloděj měl věci ukrást z jejího domu, a to někdy v době od začátku května. Konkrétně zmizelo 50 tisíc korun, čtyři sta euro a dále zlaté řetízky a přívěsky – jeden z nich ve tvaru srdce. Celkem tak okradená paní vyčíslila škodu na 103 tisíc korun.  

Řidička přehlédla motorkářku  

DOLNÍ STUDÉNKY – K nehodě dvou žen došlo ve čtvrtek 14. září v Dolních Studénkách. Dvacetiletá řidička nedala přednost šestapadesátileté motorkářce. Výsledkem byl střet, který starší žena odnesla zraněním a skončila v nemocnici. Dívka ve škodovce vyvázla z nehody bez zranění.  

Firma žaluje subdodavatele

ŠUMPERK – Šumperská stavební firma podala policii podnět k prošetření jejího subdodavatele, kterým je dvaatřicetiletý muž. Ten měl v Hostěnicích instalovat podlahové topení, na což také od firmy dostal předem peníze. Zakázka měla být původně hotová už letos v lednu, jenž řemeslník odvedl jen část práce a zbylé peníze si nechal pro sebe. Policie případ prošetřuje jako podvod.

Je po relaxaci. Zloděj sebral vířivku 

SUDKOV – Nafukovací vířivku a houpací síť ukradl zloděj v Sudkově. Ke krádeži došlo minulý víkend. V případě dopadení hrozí zloději obvinění z trestného činu krádež.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava